Libnet.ro
UNICEF

13:45

Topul celor mai vizionate filme in cinematografele din Romania in 2014

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vizionate filme in cinematografele din Romania in 2014

Filmul Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in cinematografe in 2014. continuă pe Adevărul

Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, in care joaca actorul roman Vlad Ivanov, se afla pe locul al optulea intr-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicatiei Screen Daily si citat de Mediafax.

VIDEO Lungmetrajul Snowpiercer, cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, de Bong Joon-ho, in care actorul roman Vlad Ivanov joaca alaturi de mari nume ale cinematografiei, precum Ed Haris si John Hurt, se afla pe locul al optulea intr-unul dintre topurile celor mai bune filme ale anului 2014 realizate de editorii publicatiei Screen Daily.

Topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori

Pentru romani, topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori este condus de produsele alimentare 61%), urmate de articolele de papetarie 47%) sau pestii de acvariu 43%), dar si de bani, in timp ce pe europeni ii deranjeaza si electrocasnicele si cosmeticele de baie, potrivit MasterCard.

TOPUL celor mai furate carti

Cartile scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, volume care s-au numarat printre bestsellerurile anului 2014, se afla si pe lista celor mai furate carti din librarii in acest an, potrivit unui studiu efectuat de librariile Humanitas. Din acest studiu, la care au participat echipele de inventar din 11 orase din tara, a rezultat ca romanii au fost mai cinstiti in 2014.

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

VIDEOHobbitul: Batalia celor cinci ostiri, cel mai bun weekend de debut din toate timpurile, in Romania

PeliculaHobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armiesa avut cel mai bun weekend de debut din toatetimpurile, in cinematografele din Romania, scrie Pagina de Media.

Ibrahimovic, depasit de o legenda vie. Starul lui PSG voia sa fie singurul din istorie

Zlatan Ibrahimovic, starul echipei PSG, s-a declarat deranjat de faptul ca o publicatie suedeza l-a plasat doar pe locul al doilea in topul celor mai buni sportivi suedezi din istorie. El a fost depasit de tenismanul Bjorn Borg, despre care a spus ca este totusi o legenda vie.

Klaus Iohannis si-ar putea SCHIMBA ECHIPA. Ce anunta 2015 pentru politicienii din Romania

2015 se anunta un an al schimbarilor pentru liderii politici din Romania, spune astrologul Mariana Cojocaru. Unii se vor relansa, altii vor trece prin schimbari de strategie sau de echipa. Este si cazul.

Ultima extravaganta corporatista: companiile din Romania fac petreceri de Craciun in Viena sau Cuba de 500-1.800 euro/persoana

Pana unde poate ajunge extravaganta companiilor de sarbatori? Pana in Budapesta, Viena sau Cuba. Aici merg angajatii, clientii de top sau colaboratorii companiilor din Romania pentru petreceri de Craciun sau de sfarsit de an, o extravaganta care le.

Top cele mai frumoase filme de Craciun pe care sa le vezi in familie

In cazul in care nu plecati nicaieri in perioada sarbatorilor de iarna, aceste filme de Craciun vor fi numai bune ca sa va bucurati in familie. Poveste de Craciun 1983) Ralphie, un baietel de 9 ani Peter Bi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )