Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tradarea, cel mai vizionat serial turcesc al tuturor timpurilor, a ajuns la final: Kanal D difuzeaza ultimul episod. Ce productie ii ia locul

Adevărul Adevărul,
Tradarea, cel mai vizionat serial turcesc al tuturor timpurilor, a ajuns la final: Kanal D difuzeaza ultimul episod. Ce productie ii ia locul

Serialul turcesc Tradarea, care a adus una dintre cele mai mari audiente postului Kanal D, a ajuns la final, in aceasta seara, de la 20. 30 fiind difuzat ultimul episod. continuă pe Adevărul

Cel mai longeviv jandarm a murit la varsta de 105 ani

Locotenentul in rezerva Craciun Pantea, veteran de razboi, a murit, vineri, la varsa de 105 ani. Pantea Craciun s-a nascut la 11 ianuarie 1910, in localitatea Calacea, judetul Bihor si a fost declarat la inceputul anului cel mai longeviv jandarm.

Cand vinzi cel mai bine pe magazinul online

Zilele saptamanii in care magazinele online vand cel mai bine sunt miercurea si joia, sustine seful unei firme de marketing si afiliere online. Pe sectoare, valoarea medie a unei tranzactii in ITC este de 700 lei, 140 de lei in fashion, 200 de lei pentru produsele destinate copiilor si 220 de lei pentru produsele home deco, a mai afirmat Boerescu, potrivit sursei citate.

Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Google domina topul international al furnizorilor de spatii media Top 30 Global Media Owners 2015, publicat de reteaua internationala de media ZenithOptimedia. Dar, in timp ce Google isi mareste avantajul fata de cel mai apropiat competitor, cresterea cea mai mare in acest clasament este cea a Facebook, furnizor vazut drept principalul beneficiar al tranzitiei catre mobile, potrivit unui comunicat Zenith Romania. Agentia locala apreciaza ca si in Romania Google si Facebook inregistreaza cresteri anuale de peste 50%, desi pozitiile intr-un posibil clasament local nu ar fi inca atat de sus ca in clasamentul global.

Romania, printre tarile din UE cu cel mai lung program de lucru

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cu cel mai mare numar de ore obligatorii de lucru saptamanale, 40, la cealalta extrema situandu-se Franta, unde saptamana de lucru este de numai 35,6 ore,.

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae.

Assicurazioni Generali anunta cel mai mare profit operational din ultimii sapte ani

Assicurazioni Generali SpA, cel mai mare asigurator italian, a raportat, pentru primele trei luni din 2015, cel mai ridicat profit operational trimestrial din ultimii sapte ani, in baza veniturilor din investitii.

HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android

Taiwanezii au lansat in Japonia noul HTC Butterfly J, cu dotarimai bune decat oricare alt telefon produs de acestia in trecut. HTC a lansat un telefon cu specificatii mai bune decat flagship-ul sau One M9. Combinand unele elemente specifice modelului One M9+ si altele specifice lui One M9, acesta are o constructie de tip unibody [] HTC Butterfly J este cel mai bine dotat telefon cu Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax.

Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Daca nu aveti grija foarte mare de telefonul vostru, dar va doriti un aparat cu specificatii premium, va puteti orienta catre achizitia unui Galaxy S6 Active. Desi Galaxy S5 a fost un smartphone destul de rezistent la apa si praf, nu acelasi lucru este valabil in cazul recent lansatului Galaxy S6. Din acest motiv, cei [] Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane

Sansele ca tu sa citesti acest articol de pe telefonul mobil sunt foarte mari. Folosind smartphone-urile aproape la fiecare ora din zi, iar pe langa faptul ca facem apeluri sau trimitem SMS-uri, instalam aplicatii, navigam pe Internet si citim mailuri. Avand in vedere ca facem, practic, aproape toate lucrurile pe care le facem pe un PC, [] De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )