Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic ingreunat la Vama Sculeni. Sute de soferi din Romania au stat cu orele in coloana

B1 B1,
Trafic ingreunat la Vama Sculeni. Sute de soferi din Romania au stat cu orele in coloana

Traficul din Vama Sculeni a fost ingreunat, sute de masini stand cu orele in coloana, informeaza publika. md. Reprezentantii Serviciului Vamal sustin ca fluxul de masini este mai mare joi si vineri, pe sensul. continuă pe B1

Avertisment pentru soferi: Trafic ingreunat la podul Giurgiu-Ruse, coloana de 10 km. Ce rute recomanda politia

Circulatia rutiera pe DN 5 E 85), la iesirea din Romania prin punctul de frontiera Giurgiu-Ruse, este ingreunata. Coloana de masini ajunge la zece km, astfel ca politistii recomanda rute alternative pentru iesirea din tara.

Trafic ingreunat pe DN 5, la iesirea din tara pe la Giurgiu-Ruse, din cauza unor lucrari la pod

Circulatia rutiera pe DN 5 E 85) se desfasoara cu dificultate, sambata, la iesirea din Romania prin Vama Giurgiu-Ruse, formandu-se coloane de masini pe o distanta de zece kilometri intrucat se circula pe o singura banda pe podul peste Dunare, unde se fac lucrari de reabilitare.

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

Ancheta de coruptie la filiala din Romania a unui GIGANT farmaceutic

Filiala din Romania a grupului farmaceutic Roche se afla in centrul unei anchete de coruptie. Compania este implicata intr-un caz de dare de mita in schimbul prescrierii de medicamente impotriva cancerului.

Uniunea Editorilor din Romania CRITICA gestionarea proiectului noilor manuale. Ce avertisment lanseaza UER

Uniunea Editorilor din Romania UER) critica modul in care Centrul National de Evaluare si Examinare CNEE) gestioneaza proiectul noilor manuale pentru clasele I si a II-a si avertizeaza ca anul viitor scolar ar putea incepe fara manuale pentru clasa a III-a, potrivit unui comunicat al editorilor.

Ariile protejate din Romania, promovate intr-o brosura tiparita cu ajutorul fondurilor europene

Ariile protejate din Romania se vor regasi intr-o brosura ce va fi tiparita, in premiera, pe durata implementarii unui nou proiect in valoare de 4,54 milioane lei, lansat, vineri, de Garda Nationala de.

CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca va initia o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect: Realizarea Expertizei Tehnice si.

O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie.

Autoritatile ungare, nou gest pentru etnici maghiari din Romania

Ungaria urmeaza sa dubleze veniturile suplimentare pe care le ofera clerului din bisericile maghiare din Transilvania, Transcarpatia, Voievodina si Slovacia, incepand de anul viitor, a anuntat duminica secretarul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )