Libnet.ro
UNICEF

19:45

Trupa ASHA lanseaza prima piesa din cadrul conceptului Late Night Sessions |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Trupa ASHA lanseaza prima piesa din cadrul conceptului Late Night Sessions |VIDEO

Trupa ASHA lanseaza prima piesa din cadrul conceptului Late Night Sessions. Pentru acest prim clip baietii au ales o piesa romantica compusa de Van Morrison in 1989 si facuta celebra prin interpretarea lui Rod Stewart in 1993 Have I Told You Lately fiind una dintre piesele favorite ale lui Laurentiu Guran, solistul trupei, care [. continuă pe Devorator Monden

Raluka isi lanseaza noua piesa All for you |AUDIO

Raluka revine cu o noua piesa All for you, ce a fost lansata in premiera la premiile MMA 2012 SIBIU, si spera ca aceasta noua melodie sa se bucure de succes. Piesa este o productie a suedezilor care au produs si hitul Antoniei Marionette, Robert Habolin si Gavin Jones. All for You este combinatia [.

Viviani a castigat prima etapa din Turul Beijingului

Italianul Elia Viviani s-a impus la sprint in prima etapa din Turul Beijingului, desfasurata marti pe un traseu urban de 117 kilometri in capitala Chinei.

Daniel Chitoiu vrea reactivarea grupelor de lucru din cadrul Comisiei Interguvernamentale romano-ruse

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, s-a intalnit, luni, cu Konstantin Kosacev, Seful Agentiei Federale Rossotrudnicestvo si co-presedinte, alaturi de ministru, al Comisiei Interguvernamentale romano-ruse de colaborare economica si tehnico-stiintifica, informeaza Ministerul Economiei printr-un comunicat de presa. Acesta mai arata ca cele doua parti au subliniat necesitatea reactivarii grupelor de lucru din cadrul Comisiei privind colaborarea in domeniul energetic, industrial, al transporturilor, al cercetarii stiintifice, al agriculturii.

Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP.

Sefi de farmacii din cadrul lantului Dona, implicati in fraudele din Dosarul retetelor false

Printre cele treiseprezece persoane retinute marti de procurori in Dosarul retetelor false sunt sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme. Procurorii au propus, .

Prima portiune din Timisoara - Lugoj mai adauga 10 kilometri de autostrada

Joi, 11 octombrie 2012, se inaugureaza inca 10 kilometri de autostrada in Romania, primul tronson din ceea ce va fi viitoarea autostrada Timisoara - Lugoj.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )