Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trupul jurnalistei Cristina Topescu va fi incinerat. De ce nu accepta Biserica aceasta practica

B1 B1,
Trupul jurnalistei Cristina Topescu va fi incinerat. De ce nu accepta Biserica aceasta practica

Familia Cristinei Topescu a decis ca trupul acesteia sa fie incinerat. Biserica respinge aceasta practica, pe care o considera necrestina si o forma de dispret fata de natura umana. Adevarul. continuă pe B1

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de jurnalista (FOTO)

Romania a fost indoliata duminica seara de anuntul trecerii premature in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. in varsta de 59 de ani, aceasta a fost gasita decedata in locuinta sa de politistii al.

Familia Regala a Romaniei deplange moartea jurnalistei Cristina Topescu

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de condoleante dupa trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. Intelectual rafinat si jurnalist de televiziune de vocatie, Cristina Topescu a avut.

De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu. Ce a dezvaluit acum un psiholog despre starea ei

De la anuntul decesului jurnalistei Cristina Topescu, multa lume si-a pus intrebarea daca este vorba despre un suicid sau daca altele au fost cauzele decesului. Psihologul Lorena Diaconescu a incercat sa explice care ar fi motivele reale ale disparitiei premature a jurnalistei. De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu intr-un interviu .

Corpul Cristinei Topescu va fi incinerat. Vedeta TV nu va avea parte de inmormantare, de ce nu accepta Biserica arderea trupului

Cristina Topescu a murit. Decizia familiei de a o incinera contravine cutumelor Bisericii Ortodoxe Romane. Sfantul Sinod este categoric in aceasta privinta: este o practica necrestina care atrage dupa sine refuzul preotilor de a savarsi orice serviciu religios, cat si o pomenire ulterioara. in esenta, Biserica nu accepta incinerarea pentru ca este o forma de dispret fata de natura umana.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. in casa jurnalistei au fost gasiti si trei caini morti (VIDEO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa ce o vecina a alertat autoritatile,.

EXCLUSIV De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata. Adevarul despre locuinta jurnalistei

A murit parasita si gasita dupa trei saptamani, in preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o. inconjurata de fiintele pentru care a luptat o viata, cainii, si-a dat ultima suflare in locuinta sa inchiriata. Traiul, viata si datoriile. De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata? Cristina Topescu a disparut pe 12 .

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )