Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudorel Toader, anunt de ULTIM MOMENT: Ministrul a luat DECIZIA! Va face TOTUL public luni, 4 martie

B1 B1,
Tudorel Toader, anunt de ULTIM MOMENT: Ministrul a luat DECIZIA! Va face TOTUL public luni, 4 martie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni, 4 martie, va publica pe site-ul Ministerului Justitiei un raport de activitate despre cei doi ani de mandat. Luni voi posta. continuă pe B1

ASTAZI, LA GUVERN: Tudorel Toader se intalneste cu premierul Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat, pentru Agerpres, ca urmeaza sa aiba o intalnire, in cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila.

INTALNIRE TUDOREL TOADER - SECTIA DE PROCURORI A CSM: Ordonanta de modificare a Oug 7 va avea cinci puncte

ACTUALIZARE Presedinta CSM, Lia Savonea, a anuntat, astazi, ca, prin noul proiect de ordonanta de urgenta trimis de ministrul Justitiei, se abroga textele din OUG 7 privind delegarile in functii si conditia bunei reputatii. ---- Vicepresedintele CSM, Nicolae Solomon, a anuntat ca membrii Sectiei pentru procurori a Consiliului au avut, astazi, o intalnire cu ministrul Justitiei, in cadrul careia Tudorel Toader le-a comunicat ca ordonanta de modificare a OUG 7 va avea cinci puncte.

Tudorel Toader, sedinta de urgenta cu procurorii din CSM. Sectia pentru Procurori continua demersurile de abrogare sau modificare a OUG 7

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, vineri, cu procurorii din CSM. intrevederea a avut loc pe tema OUG 7. Tudorel Toader a spus ca este dispus sa renunte la 5 prevederi din ordonanta, printre care cele referitoa.

TUDOREL TOADER: Dupa modificarea OUG 7 declansez procedura de selectie a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, ca imediat dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta ce va modifica OUG 7/2019, va declansa procedura de selectie a unui nou procuror general al Romaniei.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Criza in Justitie. Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA. Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA emis joi prin care i-a cerut abrogarea OUG 7, care interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Calin Nistor, seful DNA, a raspuns, intreband retoric, daca ministrul Justitiei a facut vreo propunere pentru aceste functii.

Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA, care ramne fara sefi ca efect al Ordonantei 7 / Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA care i-a cerut abrogarea Ordonantei de Urgenta 7, ce interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Ministrul Justitiei a declarat, pentru HotNews. ro, ca nimeni nu se poate substitui prerogativelor prezidentiale in numirea procurorilor de rang inalt. Aceasta, desi el nu a facut nicio propunere catre seful statului pentru numirea sefilor celor doua sectii. A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader? a fost reactia sefului DNA, Calin Nistor.

Tudorel Toader prezinta astazi premierului Dancila proiectul de modificare a OUG 7

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va prezenta vineri premierului Viorica Dancila proiectul de modificare a OUG 7, prin care Guvernul a adus, in sedinta din 19 februarie, mai multe si controversate modificari legilor Justitiei.

Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce modificari este vorba

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa prezinte vineri premierului proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei, relateaza News. ro. Ulterior, proiectul va fi trimis Consiliului Superior al.

Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce MODIFICARI este vorba

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa prezinte vineri premierului proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei, relateaza News. ro. Ulterior, proiectul va fi trimis Consiliului Superior al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )