Libnet.ro
UNICEF

15:00

UEFA ia o decizie surprinzatoare in cazul Coltescu! Anuntul care ii ingrozeste pe turci

Playtech Playtech,
UEFA ia o decizie surprinzatoare in cazul Coltescu! Anuntul care ii ingrozeste pe turci

Cazul Sebastian Coltescu a provocat o disputa in intreaga lume legata de definitia unui act de rasism. Oficialii de la Basaksehir cer suspnedare pe viata pentru arbitrul roman. Doar ca sustinatorii acestei idei sunt din ce in ce mai putini. Exista din ce in ce mai multe voci care spun ca singura vina a lui . continuă pe Playtech

UEFA, decizie radicala dupa cazul de rasism al lui Coltescu. Ce se intampla diseara

Meciul din Liga Campionilor dintre PSG si Istanbul Basaksehir a devenit un scandal preluat de toata presa internationala. Totul ar fi plecat de la comentariile rasiste facute de Sebastian Coltescu, arbitrul de rezerva. Totul a degenerat pana acolo, incat jucatorii turci au iesit de pe teren. Ulterior UEFA anunta o ancheta pe marginea scandalului.

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

Cazul Coltescu, la un an de la scandalul de rasism iscat pe Arena Nationala. UEFA a decis ca acuzatiile la adresa romanilor sunt nefondate

Romania este mentionata in presa internationala, dupa scandalul iscat in meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Turcii l-au acuzat de rasism pe Sebastian Coltescu, iar partida a .

Mesajul UEFA dupa gafa lui Coltescu

UEFA a reactionat la gafa cu tenta rasista comisa de Sebastian Coltescu la partida dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir.

Porumboiu arunca bomba in cazul Coltescu: Nu el este vinovatul! Sustin asta din surse absolut sigure

Unul dintre cei mai vehementi critici ai lui Sebastian Coltescu, Adrian Porumboiu a lansat o ipoteza care indica un cu totul alt vinovat in cazul scandalului de rasism de la meciul PSG - IStanbul BB din Liga Campionilor.

Cazul Coltescu: o festa a limbii romane

Scandalul din jurul arbitrului roman Sebastian Coltescu este genul de incident straniu, care se naste din senin si din vina nimanui, dar care, prin deznodamantul sau, poate produce consecinte incalculabile: vom putem masura cu precizie micrometrica pana unde au ajuns excesele corectitudinii politice.

Papura despre cazul Coltescu: Se putea incheia acolo

Corneliu Papura, antrenorul Universitatii Craiova, considera ca incidentul de la Paris care l-a avut drept protagonist pe arbitrul Sebastian Coltescu se putea incheia intr-o alta maniera.

George Simion, liderul AUR, intervine in cazul Coltescu: Suntem solidari cu el

Cea mai vizibila figura din fruntea partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a comentat subiectul care a facut inconjurul lumii.

Marica, reactie dura in cazul Coltescu: Bai, nu va mai cereti scuze in numele meu

Fostul international Ciprian Marica este de parere ca Sebastian Coltescu a gresit si ca va plati, dar nu este de acord cu tot scandalul creat in jurul acestui eveniment nefericit.

Banca Transilvania, anuntul care vizeaza toti romanii: cifrele care dau fiori

Banca Transilvania a facut un anunt care-i vizeaza pe toti locuitorii tarii, iar cifrele dau fiori. Banca Transilvania a facut un bilant al primelor noua luni ale anului, iar rezultatele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )