Libnet.ro
UNICEF

15:00

Unul dintre cei mai periculosi virusi a fost reactivat. NetTraveler are in vizor tinte de maxima importanta

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai periculosi virusi a fost reactivat. NetTraveler are in vizor tinte de maxima importanta

Cercetatorii Kaspersky Lab au anuntat un nou vector de atac al gruparii NetTraveler cunoscuta si ca Travnet, Netfile sau Red Star APT), o amenintare de tip Advanced Persistent Threat APT) care a infectat deja sute de victime foarte importante din 40 de tari. continuă pe Adevărul

Daniel Barenboim, dirijor: Radu Lupu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani din toate timpurile

Nascut in Argentina, intr-o familie evreiasca, Barenboim si-a asumat iudaitatea, identitatea torturata a propriului popor, si din aceasta pozitie este unul dintre oamenii care au facut cel mai mult, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru pacea in Orientul Mijlociu, pentru intelegerea dintre evrei si arabi.

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din America s-a transformat intr-un infern. 90.000 de hectare de vegetatie, distruse de flacari

Peste cinci mii de pompieri se lupta sa salveze Parcul National Yosemite, mandria statului California. De mai bine de doua saptamani, un incendiu face ravagii in zona. 000 de hectare de vegetatie au ars.

Documentarul Wild Carpathia partea a doua: Romania, unul dintre cele mai fascinante ...

Fostul prezentator BBC Charlie Ottley s-a aflat din nou in Romania unde a realizat un al doilea documentar despre Romania intitulat From the Mountains To The Sea De la munti pana la mare). Acesta poate fi vazut maine pe Travel Channel, iar RL va ofera in avenpremiera cateva secvente din acest film. Primul documentar despre Romania intitulat Wild Carpathia s-a bucurat de un imens succes fiind tradus in 20 de limbi si difuzat in 120 de tari. Wild Carpathia a prezentat .

FOTO Criminalul care a ingrozit Italia. Un roman condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a sufocat si incendiat un italian a fost arestat la Iasi

Unul dintre cei mai cautati criminali din Italia a fost identificat miercuri, 4 septembrie, de autoritatile iesene. Ioan Gabriel Barbuta, condamnat la inchisoare pe viata in Peninsula, a fost retinut de procurorii ieseni.

Sanatatea din Romania la nivel european. Poporul roman este unul dintre cele mai bolnave din Europa

Sistemul sanitar romanesc este departe de a fi unul eficient, motiv pentru care Ministerul Sanatatii pregateste o ampla reforma pe toate palierele din sanatate. in acelasi timp, poporul roman este unul dintre cele mai bolnave la nivel european, potrivit statisticilor furnizate de diferite organisme internationale, dar si specialistii romani si, in speta, de societatile medicale de la noi.

Top 10 cei mai importanti asiguratori din Romania in prima jumatate a anului.

Patru dintre cei mai importanti 10 asiguratori au reusit sa inregistreze cresteri de doua cifre, in timp ce alte cinci societati au fost pe minus la primele brute subscrise. Cu prime brute subscrise in valoare de 595 de milioane lei si o crestere de aproape 15% fata de perioada similara a anului trecut, Astra Asigurari ramane liderul pietei si dupa primele sase luni ale acestui an. De altfel, clasamentul conform rezultatelor centralizate de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si .

Un nou scandal clatina producatorul de telefoane HTC: mai multi angajati au fost arestati

Mai multi designeri care lucrau pentru compania taiwaneza HTC, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume au fost arestati, dupa ce au fost suspectati de frauda si furt de date din cadrul companiei, relateaza WSJ .

Eram ca un curier. Vezi ce explicatii a dat voluntara care il avea in grija pe unul dintre cainii ucigasi

Femeia care a luat pe semnatura in 2008 unul dintre cainii ucigasi a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca nu stia ce semneaza si ca semna formulare pe banda rulanta. Potrivit acesteia, ONG-ul.

Presedintele Germaniei a vizitat Oradour-sur-Glane, locul in care nazistii au comis unul din cele mai mari masacre din Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a devenit primul oficial de rang inalt din tara sa care viziteaza Oradour-sur-Glane, o mica localitate din centrul Frantei in care nazistii au comis unul din cele mai mari.

Top: tarile din UE cu cei mai multi someri. Afla unde se plaseaza Romania

Rata somajului a stagnat in luna iulie in UE la 11%, insa numarul somerilor din Europa a crescut cu un milion mai mare fata aceeasi perioada a anului trecut, la 26,6 milioane, potrivit Eurostat . Iata tarile cu cei mai multi someri, clasament in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )