Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE VIDEOCutremur n Indonezia: Cel putin 91 de oameni au murit, peste 200 sunt raniti. Mii de cladiri s-au prabusit sau sunt grav avariate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEOCutremur n Indonezia: Cel putin 91 de oameni au murit, peste 200 sunt raniti. Mii de cladiri s-au prabusit sau sunt grav avariate

Echipele de salvare au gasit luni haos si distrugere pe insula turistica Lombok din Indonezia dupa ce un cutremur de magnitudine 6,9 a ucis cel puti 91 de persoane si a provocat un exod in randul turistilor, speriati de al doilea seism din ultima saptamana, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia, Rusia. in tragedia aviatica a fost implicat un elicopter model Mi-8, operat de UTAIR, care transporta muncitori in.

Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Cel putin zece oameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului, iar multi dintre ei nu au respectat semnificatia steagului rosu arborat pe plaja sau indicatiile salvamarilor. Din fericire, in.

Cel putin 91 de morti si sute de raniti in cutremurul din Indonezia, a carui magnitudine a fost revizuita la 6,9

Cel putin 91 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,9 care a zguduit duminica Insula indoneziana turistica Lombok sud), au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP.

UPDATE Un cutremur cu magnitudinea 7 a avut loc n Indonezia /Cel putin 19 persoane au murit

Un cutremur cu magnitudinea 7 a lovit nordul insulei Lombok din Indonezia, relateaza Reuters, citand Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite. Cutremurul a avut loc la o adancime de 10 kilometri. Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in urma seismului, transmite AFP.

Cel putin 82 de morti si sute de raniti in cutremurul din Indonezia, a carui magnitudine a fost revizuita la 6,9

Cel putin 82 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,9 care a zguduit duminica Insula indoneziana turistica Lombok sud), au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP.

TRAGEDIA momentului in ITALIA: Cel putin 10 MUNCITORI SEZONIERI au murit intr-un accident CUMPLIT! Detalii de ULTIMA ORA

Tragedie in Italia! Cel putin zece muncitori sezonieri au murit in urma unui accident rutier produs luni in sudul Italiei. Un microbuz cu numere de inmatriculare bulgare s-a lovit cu un TIR, in localitatea.

Liviu Dragnea: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma aplicarii noii legi a pensiilor, care va fi pusa saptamana viitoare in dezbatere publica, fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021. Noua.

Accident teribil pe o sosea din Rusia. Cel putin sase moldoveni si-au pierdut viata - VIDEO

Sase moldoveni au murit intr-un groaznic accident, pe o sosea din Rusia. in total sunt opt morti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism, apoi a fost izbit de un camion, pe o sosea la sud de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )