Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce urmeaza pentru Halep dupa Australian Open: Nu va spun cand revin

Online Sport Online Sport,
Ce urmeaza pentru Halep dupa Australian Open: Nu va spun cand revin

Simona Halep pastreaza misterul in privinta revenirii pe teren dupa Australian Open, turneu unde a bifat in palmares a treia finala de Mare Slem pierduta in cariera. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa Australian Open: Voi lupta si voi avea o noua sansa la un Grand Slam

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat dupa finala pierduta sambata la turneul Australian Open ca va lupta in continuare si cu siguranta va avea din nou sansa sa joace o finala de Mare Slem.

Cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open

Simona Halep a ajuns in finala Asutralian Open dupa o victorie impotriva lui Angelique Kerber. Finala turneului va fi pe 27 ianuarie, la ora 10. 30 ora Romaniei). Daca esti curios cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open, ei bine, raspunsul a venit dupa meciul din 25 ianuarie, cand romanca a invins-o pe [].

Cosmar pentru Simona Halep la Australian Open. Cu cine va juca in semifinale

Liderul circuitului profesionist feminin de tenis, romanca Simona Halep, a declarat, miercuri, la Melbourne, ca e placut sa fie in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

CTP, reactie emotionanta dupa infrangerea Simonei Halep la Australian Open: A reusit sa ma convinga ca exista in om ceva dumnezeiesc

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat sambata dupa ce Simona Halep a pierdul finala de la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki, ca romanca a aratat ca este aproape de.

Corespondenta din Melbourne: Ce poate castiga Simona Halep in finala de la Australian Open, mai mult decat faima si bani

Simona Halep va juca pentru prima data in finala Australian Open, acolo unde cea mai buna performanta romaneasca, din toate timpurile, la simplu, a fost clasarea in sferturile de finala.

Halep va juca in Romania: Simona si-a confirmat prezenta in fata fanilor din tara, dupa Australian Open

Simona Halep va disputa, sambata ora 10. 30, Eurosport), finala de la Australian Open si poate evolua pentru Romania din postura de castigatoare de Grand Slam.

Simona Halep, record pentru ea si Romania la Australian Open

Simona Halep a jucat semifinala de la Australian Open cuAngelique Kerber. Meciul a inceput la ora 7 dimineata ora Romaniei) si Simona Halep a reusit sa castige, desi nu fara emotii. Simona Halep a reusit atat pentru ea, cat si pentru tenisul romanesc o premiera. E primul om din tenisul local care ajunge in finala [].

Declaratii pline de incredere ale Simonei Halep inaintea finalei Australian Open: Sunt mai buna ca la Roland Garros, refuz sa pierd!

Simona Halep si Caroline Wozniacki au vorbit pentru siteul WTA inaintea finalei de sambata dimineata de la Australian Open.

Halep, desconsiderata la Australian Open: Cum sunt cotate cele patru jucatoare ramase in competitie

Simona Halep 1 WTA) n-a pierdut niciun meci in 2018, are zece victorii in zece partide de simplu, insa, in continuare, e privita cu rezerve la Melbourne.

Halep in semifinale la Australian Open

Simona Halep a trecut de bariera psihologica a sferturilor si va juca pentru prima data in semifinale la Australian Open. Lidera mondiala a invins-o in sferturi pe Karolina Pliskova, cu 6-3, 6-2, dupa un inceput ezitant in care s-a vazut condusa cu 3-0. Au urmat 9 game-uri la rand pentru Halep si pana la final Pliskova n-a mai obtinut decat doua jocuri. Asa am trait Halep - Pliskova in sferturi la Australian Open .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )