Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viata unuia dintre cei mai longevivi preoti din Romania, care slujeste si la 90 de ani: Dumnezeu m-a tinut de mana

Adevărul Adevărul,
Viata unuia dintre cei mai longevivi preoti din Romania, care slujeste si la 90 de ani: Dumnezeu m-a tinut de mana

Parintele Filon Popescu a fost hirotonit in anul 1950. Desi a iesit de multa vreme la pensie, merge la biserica si acum, la varsta de 90 de ani. Slujeste uneori la lacasul din satul Andreesti comuna Vladimir, judetul Gorj), alaturi de parohul locului, Dorel Manescu. continuă pe Adevărul

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

Cum sa cresti ca om. Sfaturi din secolele trecute, de la unul dintre cei mai mari maestri de arte martiale

Necunoscut omului de rand, numele lui Morihei Ueshiba 1883-1969) a scris istorie in lumea artelor martiale. E considerat unul dintre cei mai mare maestri de arte martiale din lume. A creat Aikido, un alt stil de arte martiale, care se traduce prin Arta Pacii, un alt mod de a privi si intelege viata. Aikido combina artele martiale cu psihologia si credintele religioase.

Harta mondiala a barbatiei: unde traiesc cei mai dotati barbati din lume si cine sunt codasii lumii

Despre asiatici se spune ca natura nu a fost prea darnica la capitolul barbatie, in timp ce despre africani s-a format deja o legenda referitoare la cat de dotati sunt din punct de vedere sexual. O harta realizata pe baza unor statistici face lumina in acesta privinta si prezinta marimea medie a penisului aflat in stare erecta in diverse parti ale lumii.

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

Cei mai titrati cai si jokey isi vor disputa titlul de campioni balcanici in Romania, intre 1 si 4 septembrie (VIDEO)

Cei mai titrati cai si jokey din opt tari isi vor disputa titlul de campioni balcanici in Romania. Evenimentul va avea loc la inceputul lunii septembrie in judeatul Giurgiu. Anul.

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

Rezolvati cea mai frustranta problema din Chrome cu o extensie

In sfarsit, cei de la Google au revenit asupra deciziei de a nu mai folosi tasta backspace pentru a accesa pagina anterioara in Chrome. Din pacate,va trebuie o extensie. Fiecare versiune noua de Google Chrome integreaza un amalgam de beneificii mai mult sau mai putin evidente. Din pacate, exista si exceptii de la regula. Acestea [].

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi [].

Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )