Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Simona Halep, mingea de meci salvata, vointa de fier si sfaturile de aur ale lui Darren Cahill (victorie in trei seturi cu Bianca Andreescu)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, mingea de meci salvata, vointa de fier si sfaturile de aur ale lui Darren Cahill (victorie in trei seturi cu Bianca Andreescu)

Lumea tenisului a asteptat mult acest duel, iar Simona si Bianca nu au dezamagit. A fost un meci spectaculos, cu rasturnari de situatii, cu o minge de meci salvata de Halep si cu un Darren Cahill care a reusit de-o maniera formidabila la on-court coaching) sa calmeze demonii interiori ai campioanei de la Wimbledon. Desi nu a prea jucat in ultima perioada, Simona a aratat multa vointa, si-a gasit treptat ritmul, a crezut in sansa ei si a invins-o pe Andreescu Turneul Campioanelor, Grupa Violet) dupa un meci epuizant de doua ore si 34 de minute 3-6, 7-66), 6-3). Halep vs Svitolina va avea loc miercuri, de la ora 12:30 LiveText pe HotNews. ro). continuă pe Hotnews

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Turneul Campioanelor

Organizatorii competitiei WTA din Shenzhen au anuntat programul primelor doua zile de concurs.

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video. Marele meci asteptat de romani la Turneul Campioanelor

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video se joaca luni, dupa ora 14. 00, la Turneul Campioanelor, in Grupa Violet. Meciul este LIVE VIDEO la Digisport si LIVE TEXT la.

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

Simona Halep a castigat primul duel cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )