Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viorica Dancila a numit un nou secretar general adjunct al Guvernului in locul Andreei Lambru

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila a numit un nou secretar general adjunct al Guvernului in locul Andreei Lambru

Marius Adrian Madar este noul secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dancila, publicata joi in Monitorul Oficial. Acesta a fost numit in locul Andreei Lambru, care si-a dat demisia dupa ce ALDE a iesit de la guvernare. continuă pe Hotnews

VIORICA DANCILA: Nu cred ca motiunea va trece

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca motiunea de cenzura pe care opozitia o pregateste la adresa Guvernului nu va trece si crede ca in Parlament sunt oameni pentru care este mai important ceea ce se intampla cu tara decat interesul politic.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Viorica Dancila: Investitiile in Sanatate, in calitatea actului medical, precum si motivarea medicilor de a profesa in tara sunt masuri pe care le sustin fara rezerve

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pentru initiativa de a investi in domeniul Sanatatii. Astazi au fost inmanate cheile primelor locuinte de.

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )