Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viorica Dancila: Opozitia este preocupata zilele aceastea de aruncare a tarii intr-o zona de dezechilibru. isi negociaza voturi si se cearta pe motiuni (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Opozitia este preocupata zilele aceastea de aruncare a tarii intr-o zona de dezechilibru. isi negociaza voturi si se cearta pe motiuni (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a lansat un atac la adresa celor din Opozitie, intr-o declaratie de presa sustinuta miercuri seara, la sediul partidului. Referindu-se la pregatirea motiunii de cenzura,. continuă pe B1

Viorica Dancila: Nu este blocat Guvernul, Guvernul functioneaza!

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurtin legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Viorica Dancila, despre propunerea lui Melescanu la sefia Senatului: Locul este al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la captat

Viorica Dancila a spus ca decizia ca PSD sa-l sustina pe Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost luata prin vot. Locul pentru functia de presedinte al Senatului a fost al ALDE si noi am.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat duminica, la Mamaia, ca are credinta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece pentru ca in Parlament sunt oameni de buna.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Nu acesta este poporul roman

Un grup de protestatari a asteptat-o duminica, pe Viorica Dancila, in fata Complexului Expozitional din Mamaia, unde s-a desfasurat sedinta Organizatiei de Pensionari a.

Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Mamaia, ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, nu reprezinta o prioritate pentru partid, afirmand ca nu are de gand sa discute cu acesta si il.

Viorica Dancila: Guvernul nu e blocat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurt in legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care au fost detinute de ALDE, mentionand ca Guvernul nu este blocat.

Viorica Dancila, un Uriah Heep feminin

Cica ea le rezista barbatilor Viorica Dancila a descoperit, la varsta de 55 de ani, joi, la Pitesti, ca este tinta agresiunii tuturor barbatilor din Roma-nia: Am vazut ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta: toti vor sa se lupte cu premierul Romaniei, nu mai au nimic de impartit intre ei, toti vor ca premierul Roma-niei sa plece de la Palatul Victoria, sa nu mai fie presedinte de partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )