Libnet.ro
UNICEF

19:00

Wagner omagiat. Tetralogia Inelul Nibelungului va fi interpretata pentru prima oara in Festivalul George Enescu

Adevărul Adevărul,
Wagner omagiat. Tetralogia Inelul Nibelungului va fi interpretata pentru prima oara in Festivalul George Enescu

Tetralogia Inelul Nibelungului, de Richard Wagner, va fi prezentata, in premiera, la Bucuresti, la Festivalul George Enescu. Cele patru opere: Aurul Rinului/ Das Rheingold, Walkiria/ Die Walkure, Siegfried si Amurgul Zeilor/ Gotterdammerung vor fi interpretate de Orchestra Simfonica Radio din Berlin, condusa de dirijorul Marek Janowski, pe 15 septembrie, de la ora 19. 30, pe scena Salii Mari a Palatului. continuă pe Adevărul

Premiera Tetralogiei Wagner in Festivalul George Enescu

Tetralogia Inelul Nibelungului, de Richard Wagner, va fi prezentata, in premiera, la Bucuresti, la Festivalul George Enescu. Cele patru opere: Aurul Rinului/ Das Rheingold, Walkiria/ Die Walkure, Siegfried si Amurgul Zeilor/ Gotterdammerung vor fi interpretate de Orchestra Simfonica Radio din Berlin, condusa de dirijorul Marek Janowski, pe 15 septembrie, de la ora 19. 30, pe scena Salii Mari a Palatului.

Clipul zilei: Un pui de panda isi intalneste mama pentru prima oara dupa nastere

Un pui de urs panda de o luna este prezentat mamei sale, pentru prima oara de la nastere. Puiul este crescut intr-o cusca separata pentru a evita o eventuala agresiune a mamei. Associated Press).

Vanzarile globale de smartphone-uri le-au depasit pentru prima data pe cele de telefoane simple

Vanzarile de smartphone-uri la nivel global le-au depasit in trimestrul al doilea pentru prima data pe cele de telefoane mobile simple, dupa ce au consemnat un avans de 46,5% fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit firmei de cercetare.

Plafonul garantiilor pentru Prima Casa, suplimentat cu 200 milioane lei.

Guvernul a suplimentat plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, relateaza Mediafax. Decizia a fost luata prin hotarare in sedinta de miercuri a Guvernului. In plus fata de plafonul suplimentar de 1 miliard lei prevazut pentru anul 2013, se aloca un plafon suplimentar al garantiilor care pot fi emise de 200 milioane lei destinat exclusiv pentru garantarea finantarii prin program a .

inca 200 milioane lei pentru Prima Casa

Guvernul ar putea sa suplimenteze plafonul garantiilor pentru creditele acordate in cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de Agentia Nationala pentru Locuinte ANL), astfel incat fondurile pentru acest an sa fie majorate in total cu 1,2 miliarde lei, potrivit unui proiect de hotarare al Executivului.

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei, suma destinata exclusiv pentru garantarea finantarii achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru.

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL. Astfel, fondurile pentru acest an.

Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2.

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din programul Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Zi grea pentru hotii de tablouri din Olanda: pentru prima oara in fata instantei.

Cinci dintre romanii care au fost implicati in furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda,ajung martii pentru prima data in fata instantei de judecata. Pana acum au fost trimisi in judecata Radu Dogaru, Adrian Procop in lipsa), Darie Eugen, Bitu Alexandru Mihai, Olga Dogaru si Petre Condrat ultimul in stare de libertate). Principalii suspecti, Mihai-Alexandru Bitu, Eugen Darie si Radu Dogaru, au fost arestati preventiv pe 22 ianuarie. Sapte tablouri semnate de Picasso, .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )