Libnet.ro
UNICEF

01:06

10 lucruri despre bebelusul regal. Ce legatura exista intre copil si DRACULA.

România Liberă România Liberă,
10 lucruri despre bebelusul regal. Ce legatura exista intre copil si DRACULA.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a intrat, luni, in travaliu. Pana in acest moment, sexul copilului nu a fost dezvaluit, insa cei de la AFP au intocmit o lista cu zece detalii care sunt, deja, cunoscute despre bebelusul regal. Genealogii sunt de parere ca, pe de-o parte, viitorul copil al lui Kate si al lui William ar putea fi inrudit cu Dracula, printul din secolul al XV-lea care l-a inspirat pe scriitorul irlandez Bram Stoker sa scrie faimoasa poveste despre celebrul vampir. Pe de alta . continuă pe România Liberă

Ce a spus medicul care a asistat la nastere despre bebelusul regal.

Medicul care a asistat-o pe sotia printului William la nastere a spus despre baietelul cuplului regal ca este Un baietel minunat, potrivit BBC News. Ducesa si micul print sunt bine. Printul Charles, bunicul baietelului a declarat ca Este un moment special pentru Kate si William. Este ziua in care s-a nascut primul lor fiu, iar el si sotia lui, Camilla, sunt coplesiti de bucurie. CITESTE SI: Asteptarea a luat sfarsit la Londra. Sotia printului William a nascut un BAIETEL Atat eu, cat si .

Cum a vrut Andrei Marga, ca ministru de Externe, sa taie orice legatura diplomatica intre Romania si Siria

Situatia din Siria a revenit in atentia publica odata cu aducerea teroristului Omar Hayssam in Romania. In vara anului 2012 a existat insa un moment de neintelegere intre doua institutii ale statului roman: Ministerul de Externe si Administratia Prezidentiala. Andrei Marga - la acea data ministru al Afacerilor Externe in guvernul Ponta 1 - a cerut expulzarea ambasadorului sirian de la Bucuresti si rechemarea ambasadorului roman de la Damasc. Expulzarea ar fi insemnat de facto taierea legaturilor diplomatice intre cele doua tari. Presedintele Traian Basescu a refuzat insa in mod oficial expulzarea, aratind ca in Siria traiesc zeci de mii de cetateni romani, care au nevoie de reprezentare diplomatica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )