Libnet.ro
UNICEF

23:45

100 mil. euro pentru o campanie de PR despre Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
100 mil. euro pentru o campanie de PR despre Brexit

Guvernul britanic a lansat o importanta campanie de PR menita sa informeze oamenii in legatura cu Brexit-ul. continuă pe Wall-Street Ro

363 de milioane de euro pentru construirea podului peste Dunare in Braila

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila. Proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pe.

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro.

Business report: Telekom scumpeste abonamentele din octombrie. Unele se dubleaza; Liberty Steel vrea sa investeasca 200 mil. euro la Galati. Perspectivele de crestere din Romania sunt mai bune decat in restul Europei

Taxe impotriva bicicletelor ieftine. China nu scapa de taxele europene pentru biciclete. Uniunea Europeana a prelungit cu inca 5 ani aplicarea taxelor pentru. Zacamantul din tara vecina care va transforma Europa intr-o putere mondiala. Si Romania isi redeschide minele pentru cel mai cautat metal al viitorului. Geologii au inceput sa exploreze dealurile din apropierea.

UEFA: Pretul biletelor pentru echipele oaspete, plafonat la 70 euro pentru Champions League si 45 euro pentru Europa League

Pretul biletelor pentru echipele oaspete va fi plafonat de UEFA la 70 de euro pentru Champions League si 45 de euro pentru Europa League, au anuntat vineri forul fotbalistic european si asociatia Football Supporters Europe, potrivit AFP.

OBIECTIVE TURISTICE RESTAURATE DIN BANI EUROPENI 8 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului din Rupea

Punerea in valoare a monumentelor istorice reprezinta una dintre provocarile administratiilor publice locale si judetene din tara noastra, pentru ca obiectivele respective pot constitui principalele puncte de atractie pentru turistii straini si romani. Numai ca restaurarea vestigiilor necesita foarte multi bani, care nu se afla in bugetele comunitatilor locale si nici in cel national. Singura solutie viabila o reprezinta finantarea europeana, prin intermediul careia mai multe administratii locale din Transilvania au reusit sa isi introduca monumentele in diferite minicircuite istorice destinate vizitatorilor din tara si de peste hotare.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )