Libnet.ro
UNICEF

01:05

10.000 de dolari pentru upgrade la Windows 10 fortat

Playtech Playtech,
10.000 de dolari pentru upgrade la Windows 10 fortat

I-ar fi putut costa mai mult pe cei de la Microsoft, dar primul proces pentru upgrade la Windows 10 nedorit s-a reflectat in 10. 000 de dolari. Cei de la Microsoft au pus presiuni enorme pe utilizatorii de sisteme de operare Windows cu tacticile lor de upgrade la Windows 10 inca din prima zi de la []. continuă pe Playtech

Microsoft pierde 10.000 de dolari din cauza unui upgrade fortat la Windows 10

I-ar fi putut costa mai mult pe cei de la Microsoft, dar primul proces pentru upgrade la Windows 10 nedorit s-a reflectat in 10. 000 de dolari. Cei de la Microsoft au pus presiuni enorme pe utilizatorii de sisteme de operare Windows cu tacticile lor de upgrade la Windows 10 inca din prima zi de la [].

Compania Microsoft, obligata sa plateasca 10.000 de dolari unei femei de afaceri dupa ce Windows 10 s-a updatat fortat

Compania Microsoft, obligata sa plateasca 10. 000 de dolari unei femei de afaceri in urma unui update fortat la Windows 10. Teri Goldstein, proprietara unei agentii de turism, sustine ca nu si-a dorit sa faca actualizarea si ca nici macar nu a auzit de Windows 10 inainte de a-l gasi instalat pe computerul ei.

Microsoft plateste despagubiri unei femei, dupa ce Windows 10 i-a distrus afacerea

Compania Microsoft a fost de acord sa plateasca unei femei din California suma de 10. 000 de dolari dupa ce instalarea versiunii Windows 10 i-a afectat acesteia functionarea laptopului, scrie UPI. com. Teri.

Volkswagen va rascumpara masinile afectate de scandalul Dieselgate in SUA. Costurile totale vor trece de 15 miliarde dolari pentru grupul german

Volkswagen va plati peste 15 miliarde dolari pentru a scapa de procese in SUA, compania ajungand la o intelegere pentru a compensa clientii afectati de uriasul scandal al pacalirii testelor de emisii. Germanii vor rascumpara la pretul din septembrie 2015 peste 475. 000 de masini, urmand sa dea fiecarui proprietar compensatii medii de 5. 000 de dolari. In plus, germanii se angajeaza sa plateasca o amenda de 2,7 miliarde dolari catre autoritatile americane de mediu si sa investeasca doua miliarde dolari in tehnologii ecologice. Pe de alta parte, in Europa nu sunt semne ca germanii ar putea acorda compensatii.

Israelul si Turcia isi normalizeaza relatiile, dupa sase ani de tensiuni: Despagubiri de 20 mil dolari pentru turcii ucisi pe nava Mavi Marmara, dar blocada din Gaza ramane in vigoare

Israelul si Turcia au oficializat luni normalizarea relatiilor bilaterale dupa sase ani de tensiuni diplomatice, un anunt salutat de ONU ca un semnal de speranta pentru crizele din Orientul Mijlociu, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )