Libnet.ro
UNICEF

21:45

115 romni mor zilnic din cauza fumatului. Unul din trei tineri romni cu vrsta de peste 15 ani este fumator

Hotnews Hotnews,
 115 romni mor zilnic din cauza fumatului. Unul din trei tineri romni cu vrsta de peste 15 ani este fumator

115 romani mor zilnic din cauza fumatului si aproape unul din trei romani cu varsta de peste 15 ani este fumator. Tara noastra se afla pe locul al cincilea in Europa la numarul adolescentilor de 15-16 ani care au fumat in ultima luna, iar procentul fumatorilor foarte tineri este de 5 ori mai mare in tara noastra decat in Statele Unite, arata Societatea Romana de Cardiologie, Societatea Romana de Pneumologie si Fundatia Romana a Inimii, cu ocazia Zilei Mondiale fara Tutun 31 mai). continuă pe Hotnews

Strigatul DISPERAT al unui medic, din cauza lipsei finantarii: Va rog sa-mi dati indicii despre cum voi alege pacientul mai GHINIONIST

Seful sectiei de Hematologie din cadrul Spitalului Municipal din Ploiesti, Radu Craciun, face un apel disperat la autoritati, dupa ce, din cauza finantarii deficitare, a ajuns sa fie nevoit sa faca o triere.

A fost la un pas de moarte din cauza unui obicei prost pe care il avem cu totii. Este socant ce au descoperit medicii in organismul barbatului

A fost la un pas de moarte din cauza unui obicei prost pe care il facem cu totii. Medicii au fost de-a dreptul socati cand au vazut ce se afla in organismul barbatului. Luke, un tanar de 28 de ani, a fost la.

MAE: Trupurile nensufletite ale celor 9 romni morti n accidentul din Ungaria au fost repatriate

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca trupurile neinsufletite ale celor noua cetateni romani decedati in urma accidentului rutier produs la inceputul saptamanii in Ungaria au fost repatriate sambata, costurile fiind suportate de minister, scire news. ro.

inca un bebelus A MURIT din cauza RUJEOLEI. Bilantul victimelor creste alarmant

Un bebelus in varsta de 3 luni, din judetul Iasi, este cea de-a 55-a victima a epidemiei de rujeola. Numarul total al cazurilor de imbolnavire a ajuns la 13. 563, potrivit Centrului National de.

Un bebelus de 3 luni a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a urcat la 55

Un bebelus in varsta de 3 luni, din judetul Iasi, este cea de-a 55-a victima a epidemiei de rujeola. Numarul total al cazurilor de imbolnavire confirmate pana acum in Romania, de la debutul epidemiei, este de 13. 563, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Alba: Referendumul desfasurat in Sebes, invalidat din cauza prezentei reduse

Referendumul local desfasurat in municipiul Sebes, Alba, privind achizitionarea de catre autoritatile locale a unui laborator mobil in vederea masurarii si monitorizarii calitatii aerului din oras, a.

FOTO Londra: Aeroportul Stansted a anulat si amnat mai multe zboruri din cauza unei furtuni cu fulgere

Aeroportul Stansted din Londra a amanat, a deviat si a anulat mai multe zboruri dupa ce un fulger a lovit un sistem de alimentare al aeronavelor cu combustibil in timpul furtunilor care au declansat mai mult de 64. 000 de fulgere, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )