Libnet.ro
UNICEF

00:07

117 cazuri de meningita cauzate de infectia cu West Nile si 12 decese. Ministerul Sanatatii: Mai multe specii de tntari - vectorii implicati n transmiterea virusului

Hotnews Hotnews,
 117 cazuri de meningita cauzate de infectia cu West Nile si 12 decese. Ministerul Sanatatii: Mai multe specii de tntari - vectorii implicati n transmiterea virusului

117 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virus West Nile si 12 decese s-au inregistrat anul acesta in Romania, in perioada 2 mai - 29 august, potrivit datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile. Cele 12 decese au survenit la pacienti care prezentau co-morbiditati, mai precizeaza Ministerul Sanatatii. Vectorii implicati in transmiterea virusului West Nile in tara noastra ii reprezinta mai multe specii de tantari raspanditi atat in mediul urban cat si in cel rural, arata reprezentantii Ministerului Sanatatii. continuă pe Hotnews

117 cazuri de meningita cauzata de infectia cu West Nile si 12 decese. Ministerul Sanatatii: Mai multe specii de tntari - vectorii implicati n transmiterea virusului

117 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virus West Nile si 12 decese s-au inregistrat anul acesta in Romania, in perioada 2 mai - 29 august, potrivit datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile. Cele 12 decese au survenit la pacienti care prezentau co-morbiditati, mai precizeaza Ministerul Sanatatii. Vectorii implicati in transmiterea virusului West Nile in tara noastra ii reprezinta mai multe specii de tantari raspanditi atat in mediul urban cat si in cel rural, arata reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: Au fost inregistrate 117 cazuri de infectie cu virus West Nile in Romania. 12 persoane au murit

Un numar de 117 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virus West Nile si 12 decese au fost inregistrate din data de 2 mai pana in 29 august, conform datelor furnizate Ministerului.

Doi barbati au murit din cauza virusului West Nile in Olt. Numarul pacientilor diagnosticati cu meningita a ajuns la 14

Doi pacienti si-au pierdut viata din cauza infectiei cu virusul West Nile in judetul Olt, numarul cazurilor de diagnosticati cu meningita acuta cu virusul West Nile ajungand la 14.

Virusul West Nile a inceput sa faca victime mai devreme decat in anii precedenti. Recomandarile Ministerului Sanatatii

Virusul West Nile continua sa faca victime, numarul deceselor ajungand la 12 de la inceputul sezonului in timp ce numarul imbolnavirilor este de 117, transmite Ministerul Sanatatii.

Noi cazuri de infectii cu virusul West Nile. Alti noua oameni la spital in urma intepaturilor de tantari

Noua persoane din judetul Dolj - cinci femei si patru barbati - cu varste cuprinse intre 33 si 79 de ani, au fost infectate in ultima saptamana cu virusul West Nile in urma intepaturilor de.

Metodele prin care ne putem feri de boala transmisa de virusul West Nile

Este alerta in Romania, dupa ce invazia tantarilor a adus Europa in pragul unei epidemii cuvirusul West Nile. Virusul West Nile este transmis detantarul Culex, dar in Romania mai sunt inca.

Grecia - riscul contractarii virusului West Nile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca o alerta privind riscul contractarii virusului West Nile a fost emisa de Centrul de Control si Preventie din cadrul Ministerului grec al Sanatatii, pentru perioada urmatoare.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia. Care sunt cele mai afectate regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si Peloponez.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si.

MAE, alerta pentru Grecia: Exista riscul contractarii virusului West Nile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, joi, o atentionare de calatorie cu privire la Grecia, dupa ce ministerul grec al Sanatatii a emis o alerta privind riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada urmatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )