Libnet.ro
UNICEF

14:00

1.205 de doze de vaccin antiCOVID-19 pierdute, cele mai multe in Cluj intre motive: spargerea flacoanelor sau temperatura inadecvata

Hotnews Hotnews,
 1.205 de doze de vaccin antiCOVID-19 pierdute, cele mai multe in Cluj intre motive: spargerea flacoanelor sau temperatura inadecvata

205 de doze de vaccin antiCOVID-19 au fost irosite de la inceputul campaniei de vaccinare in Romania si pana pe 21 ianuarie. Cele mai multe pierderi s-au inregistrat in judetul Cluj. continuă pe Hotnews

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

Romanii si-au portat peste 945.000 de numere de telefon anul trecut. RCSRDS a atras cele mai multe numere din alte retele

Romanii si-au portat peste 945. 000 de numere de telefon anul trecut, serviciu care permite sa-ti pastrezi numarul de telefon fix ori mobil atunci cand decizi sa-ti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat miercuri Arbitrul telecom ANCOM). Operatorul care a atras cele mai multe numere din alte retele a fost RCSRDS, care a atras peste 377. 000 de numere de mobil si peste 34. 000 de numere de telefonie fixa. Vezi in articol ce numere au castigat prin portare ceilalti operatori de telefonie.

Judetele Cluj si Timis raman in scenariul rosu. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi de Covid-19 in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 2. 719 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, fiind facute 21. 410 de teste RT-PRC si 5. 334 de teste rapide. De asemenea, au fost raportate 94 de decese, bilantul fiind de 17. Numarul pacientilor internati la ATI este de 1.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul a revenit astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este si azi judetul Timis, unde rata de infectare este de 4,07 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Cluj, unde rata de infectare este de 3,49 si Ilfov unde rata de infectare a scazut la 3,48 cazuri la mia de locuitori.

1.205 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost pierdute de la inceputul campaniei de vaccinare. Care au fost motivele

205 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost irosite de la inceputul campaniei de vaccinare in Romania si pana pe 21 ianuarie, relateaza Hotnews.

Cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2021

Smartphone-urile au inlocuit aproape in totalitate consolele portabile pentru jocuri si acest lucru s-a intamplat pe buna dreptate. Cele mai multe au ecrane excelente si capacitate mare de stocare, in timp ce.

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

Cele mai bune amandine facute in casa. Ingredientul secret pentru a iesi la fel ca in cofetarii

Celebrele prajituri Amandina, sunt prajiturile traditionale romanesti cele mai populare. Cand eram copii mergeam la cofetarie si mancam amandine, savarine sau tarte cu fructe, adevarate delicii culinare. Desi aparent greu de facut, reteta este foarte simpla si nu necesita foarte mult timp. Celebrele prajituri Amandina, deliciu culinar Prajiturile Amandina a fost populara in cofetariile romanesti .

8232;CONAF: 44% dintre companii au trei sau mai multe femei la cel mai inalt nivel

44% dintre companii au trei sau mai multe femei la cel mai inalt nivel, spre deosebire de acum 4 ani, conform analizelor de piata facute de Mc Kinsey and Company, la nivel global. Cercetarile arata ca discrepantele incep de la straturile incipiente de management, argumentand ca pentru fiecare 100 de barbati angajati si promovati, doar 72 de femei primesc acelasi tratament, astfel incat o mare parte dintre ele raman blocate la niveluri pentru incepatori. Astfel, rezultatul disproportionat din varful piramidei nu pare atat de surprinzator. Mai mult, studiile arata ca desi femeile care ocupa functii de conducere sunt absolvente ale unor scoli mai prestigioase decat barbatii care au aceleasi roluri, sunt mai putin susceptibile de a deveni lideri in companii, au contracte mai scurte ca CEO si sunt platite mai putin pentru aceleasi functii, conform unui comunicat de presa remis de CONAF.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )