Libnet.ro
UNICEF

01:06

13 companii au primit infuzii de peste 50 milioane euro de la actionarii straini

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
13 companii au primit infuzii de peste 50 milioane euro de la actionarii straini

Un numar de 13 companii au primit anul trecut infuzii de capital de peste 50 de milioane de euro de la actionarii straini, in total peste 1 miliard de euro, acestea activand in domeniul energiei, retail, industria lemnului, sectorul financiar, auto, media si in industria petroliera, potrivit ONRC, anunta Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Germania: Cinci producatori de bere, amendati cu peste 100 milioane euro pentru manipularea preturilor

Cinci producatori de bere din Germania vor fi amendati cu peste 100 milioane euro pentru formarea unui cartel ce a manipulat preturile in perioada 2005-2008, potrivit autoritatii antitrust din Germania, citata de.

Germania: Cinci producatori de bere, amendati cu peste 100 milioane euro pentru manipularea preturilor

Cinci producatori de bere din Germania vor fi amendati cu peste 100 milioane euro pentru formarea unui cartel ce a manipulat preturile in perioada 2005-2008, potrivit autoritatii antitrust din Germania, citata de.

Dealerii spanioli ai Chevrolet cer General Motors despagubiri de 50 milioane euro pentru ca marca va fi retrasa din Europa

Dealerii Chevrolet din Spania sunt foarte nemultumiti de decizia GM care la final de 2015 va inceta comercializarea masinilor marcii in Europa si, ca urmare, cer despagubiri pentru pierderile pe care afacerile lor le vor suferi, scrie publicatia autonocion. com. Dealerii spanioli ai Chevrolet cauta solutii, iar unii au discutat chiar si cu marca Qoros din China.

LeasePlan Romania si-a propus sa cumpere 3.000 de automobile anul acesta si estimeaza afaceri de 45 milioane euro

Compania olandeza de leasing operational LeasePlan si-a propus sa ajunga sa administreze o flota de peste 10. 000 de masini anul acesta si estimeaza afaceri cu 10% mai mari, adica 45 milioane euro, a spus directorul filialei, Bogdan Apahidean, la un eveniment de presa. LeasePlan gestioneaza flotele a peste 200 de companii, cel mai mare client fiind OMV, cu 2. 300 de masini.

Am exportat produse agroalimentare de peste 4 milioane de euro

Tara noastra a exportat produse agroalimentare in valoare totala de 4. 091,9 milioane euro in primele zece luni ale anului 2013, cu 808,5 milioane de euro 24,6%) mai mult fata de perioada corespunzatoare din 2012, anunta un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) publicat astazi pe site-ul institutiei.

Peste 50 de tone de petarde si artficii ilegale, confiscate de politie, in perioada ...

Peste 50 de tone de articole pirotehnice, in valoare totala de 1. 000 de lei, au fost confiscate de politisti, in cadrul actiunii nationale Foc de Artificii 2013. Actiunea s-a desfasurat in perioada 20 noiembrie 2013 8 ianuarie 2014, sub coordonarea de specialitate a Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase, cu sprijinul Directiei de Ordine Publica I. , politistii au efectuat 4. 094de controale si verificari. In urma acestora, au constatat 1. 602 de .

UPDATE 14 companii membre in asociatiile ROREC si ECOTIC au fost amendate cu aproape 12,7 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale n cadrul campaniilor de tip buy-back la electrocasnice /ECOTIC sustine ca decizia autoritatii este nejustificat

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 56. 840 lei aproximativ 12,7 milioane euro) 14 companii membre ale asociatiilor autorizate pentru colectarea deseurilor ROREC si ECOTIC, pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back, a anuntat joi autoritatea. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei pe pietele comercializarii de echipamente electrice si electronice EEE) si a gestionarii deseurilor acestora DEEE). UPDATE Asociatia ECOTIC sustine intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro ca decizia autoritatii este nejustificata, neexistand intelegeri anticoncurentiale intre companiile membre participante la campaniile buy-back. Asociatia a mai precizat ca va sprijini membrii care vor decide sa atace aceasta decizie prin prezentarea pozitiei si a detaliilor campaniei ECOTIC in fata instantei. Oficialii ROREC contactati de HotNews. ro nu au transmis pana acum un punct de vedere privind sanctiunea impusa de Consiliul Concurentei.

GSK si-a majorat capitalul social cu peste 60 mil. euro

Compania farmaceutica GlaxoSmithKline GSK) SRL si-a majorat, in decembrie, capitalul social cu 298,2 milioane lei 66,8 milioane euro), potrivit datelor de la Registrul Comertului, scrie Mediafax .

Lichiditate de 20 de milioane euro, ridicata de tranzactiile deal

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost, vineri, de 92,2 milioane de lei 20,28 milioane de euro), de 3,7 ori mai mare fata de joi, in conditiile unor cresteri usoare ale tuturor indicilor de la BVB.

Daimler a investit 40 milioane euro intr-o noua fabrica

Compania Star Transmission, care este detinuta de concernul german Daimler, a inaugurat saptamana trecuta, la Sebes, o unitate de montaj pentru cutiile de viteza cu dublu ambreiaj pentru autoturismele Mercedes-Benz, in urma unei investitii cifrate la aproximativ 40 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )