Libnet.ro
UNICEF

01:05

15 vedete pentru care timpul sta in loc si arata la fel de bine ca la 20 de ani

ADPM ADPM,
15 vedete pentru care timpul sta in loc si arata la fel de bine ca la 20 de ani

Sunt frumoase, celebre si. vesnic tinere. Vedetele de la Hollywood par sa fi descoperit secretul frumusetii eterne pentru ca timpul a stat in loc pentru ele. Mereu in atentia intregii lumi, cele mai cunoscute actrite din lumea filmului au demonstrat ca frumusetea nu tine cont de varsta, iar trecerea anilor nu trebuie sa ne sperie. Unele recunosc ca au suferit mici operatii estetice, in timp ce altele sunt increzatoare ca ridurile si micile imperfectiuni au farmecul lor. continuă pe ADPM

Singura ratiune pentru care politicienii vor sa devina doctori: banii

Politicienii, magistratii, primarii nu isi doresc titlul de doctor doar pentru a se impauna cu el. Pentru a-l atarna pe perete in living starnind invidia musafirilor: Uite, vecine, tu ai un etaj in plus la vila, dar eu am doctorat in drept. Sau: Ti-ai luat un ? Eu, un doctorat in stiinte militare. Acest lucru pare sa fi dorit sa ni-l sugereze fostul premier Victor Ponta atunci cand a anuntat ca va renunta la doctorat pentru ca i-a adus numai necazuri. La fel, procurorul interimar al Romaniei, Bogdan Licu, a declarat oftand, dar cu zambetul pe buze, ca vrea sa renunte, din motive personale, la titlul de doctor. Ca si cum ar fi o povara pe care de nevoie si-a asumat-o.

Atentatele de la Paris: Abdeslam vorbeste despre noi motive pentru care nu s-a detonat

Principalul suspect in atentatele de la Paris, Salah Abdeslam, a declarat ca a ales sa nu se arunce in aer ca sa salveze vieti, i-ar fi spus teroristul fratelui sau, Mahomed, care l-a vizitat la inchisoarea din Bruges.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )