Libnet.ro
UNICEF

21:45

16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

România Liberă România Liberă,
16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

300 de locuri de munca sunt disponibile,miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad. continuă pe România Liberă

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

Peste 18.500 de locuri de munca, disponibile marti in toata tara

Peste 18. 500 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Prahova.

Peste 14.900 de locuri de munca, disponibile luni in toata tara

Peste 14. 900 de locuri de munca sunt disponibile, luni, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj,Prahova si Ilfov.

Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a devenit primul politician din Europa care a atins un milion de like-uri pe Facebook. Este a doua reusita a primarului din Sibiu, dupa ce la turul doi al alegerilor prezidentiale a reusit sa recupereze.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Membrii Pro Democratia acuza frauda la vot in mai multe comune din Sibiu: inainte sau dupa vot, alegatorii trec pe la primarul PSD

Membrii Pro Democratia au facut mai multe sesizari la Biroul Electoral Judetean, la presedintii comisiilor de vot sau la Politie, dupa ce spun ca au observat mai multe nereguli in procesul de vot in mai multe comune din judetul Sibiu.

Bogdan Mazuru, ambasadorul Romaniei la Paris, anunta ca a cerut mai multe sectii de votare, dar nu s-a tinut cont de recomandarile sale

Ambasadorul Romaniei la Paris, Bogdan Mazuru, a anuntat si el ca a cerut mai multe sectii de votare, atat la primul tur al alegerilor prezidentiale, cat si la cel de-al doilea, insa nu s-a tinut cont de propunerile sale, fara sa i se dea explicatii. Mai multi ambasadori din tari in care numarul romanilor este mare au anuntat, in ultimele zile, ca au cerut cresterea numarului de sectii de votare pentru romanii din diaspora, insa propunerile lor au fost ingorate de MAE.

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL.

Circulatie ingreunata pe mai multe artere rutiere din tara. Care sunt judetele cu vizibilitate redusa din cauza cetii

Autoritatile atentioneaza ca pe mai multe artere rutiere din tara se circula in conditii de ceata densa. Astfel, acestea sfatuiesc soferii sa adapteze viteza la conditiile meteo si sa nu se angajeze in depasiri riscante.

FOTO VIDEO Romanii au iesit in strada in mai multe orase ale tarii: O dorinta sincera, Romania libera!

Romanii din mai multe orase ale tarii sunt in acest moment in strada si ii indeamna pe romanii de pretutindeni sa iasa la vot. Adevarul va prezinta principalele momente de la protestele organizate in acest moment in tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )