Libnet.ro
UNICEF

13:30

JO 2016 - Tenis: Mergea si Tecau s-au calificat in semifinale

B1 B1,
JO 2016 - Tenis: Mergea si Tecau s-au calificat in semifinale

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a invins perechea formata din brazilienii Marcelo Melo si Bruno Soares, calificandu-se in semifinalele probei masculine de dublu la Jocurile. continuă pe B1

JO de la Rio. Tenis: Perechea Mergea - Tecau s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu

Perechea alcatuita din tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat, marti, in semifinalele probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Cei doi i-au invins pe brazilienii Marcelo Melo si Bruno Soares, cu 6-4, 5-7, 6-2.

Mergea si Tecau s-au calificat in semifinalele turneului de dublu

Perechea alcatuita din tenismenii Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu dupa o victorie cu 6-4, 5-7, 6-2 obtinuta in fata brazilienilor Marcelo Melo/Bruno Soares, capi de serie numarul trei.

Jocurile Olimpice de la Rio: Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile competitiei de dublu

Jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala a turneului de dublu dupa ce au invins luni cu 6-3 7-6 perechea din Mexic, Santiago Gonzalez/Miguel-Angel.

JO 2016: Florin Mergea si Horia Tecau, in semifinalele de dublu la Rio

Perechea Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat, miercuri dimineata, in semifinalele probei de dublu din competitia de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind la o victorie distanta de a-si asigura o medalie.

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinalele turneului olimpic

Perechea alcatuita din tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, marti, dupa o victorie cu 6-4, 5-.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea romana compusa din Andreea Mitu si Raluca Olaru s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, reusind sa.

Prima medalie a Romaniei la JO? Mergea si Tecau joaca azi pentru calificarea in finala! Programul romanilor

Incepand cu ora 20. 00, Florin Mergea si Horia Tecau vor disputa partida din semifinalele turneului de dublu contra perechii americane Jack Sock - Steve Johnson.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Andreea Mitu a fost invinsa de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminica, in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Mitu, care a inlocuit-o.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )