Libnet.ro
UNICEF

17:16

24IT. Ultimele zvonuri despre noul Samsung Galaxy S9

Antena3 Antena3,
24IT. Ultimele zvonuri despre noul Samsung Galaxy S9

Samsung va lansa noul star al gamei S la sfarsitul lunii viitoare la Barcelona. Zvonurile sunt din ce in ce mai multe despre noul Samsung Galaxy S9. Se pare ca va fi disponibil la comanda de la. continuă pe Antena3

Samsung a anuntat oficial primele detalii despre noul flagship Galaxy S9. Cand se lanseaza

Ultimele doua saptamani au fost incarcate de zvonuri cu privire la iminenta lansare a lui Samsung Galaxy S9. Mai intai s-a aflat ca acesta urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, iar acum se cunoaste si data exacta.

Samsung Galaxy S9: noi detalii despre viitorul telefon

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus se apropie de lansare, iar acum avem cateva noi detalii despre smartphone-urile de top pregatite de sud-coreeni. Mai sunt doar cateva saptamani pana cand ar urma sa fie dezvaluite viitoarele flagship-uri ale Samsung. Cele doua telefoane ar trebui sa fie dezvaluite la MWC 2018, intr-una din cele doua zile [].

Samsung Galaxy S9: cat de buna va fi camera foto

Detaliile camerei de pe Samsung Galaxy S9 ar fi fost dezvaluite chiar de catre site-ul companiei sud-coreene. Pe masura ce ne apropiem de MWC 2018, suntem din ce in ce mai siguri ca noile S9 si S9 Plus vor fi dezvaluite la Barcelona. Mai avem lucruri de aflat despre noile smartphone-uri, cum ar fi informatii [].

Samsung Galaxy J8 (2018) ar putea aduce schimbari importante seriei

Dupa lansarea lui Samsung Galaxy A8 2018), sud-coreenii par a fi interesati sa aduca pe piata si un J8 2018), aducand un update important seriei J, dupa cum noteaza si computerblog. ro. Samsung Galaxy A8 2018) a adus o schimbare majora seriei de telefoane A produse de compania sud-coreeana, insa e prea devreme sa ne dam [].

REVIEW Samsung Galaxy A8 (2018), elegant, performant, dar poate prea scump

Samsung Galaxy A8 2018) reuseste sa estompeze granita dintre telefoane mid-range si premium, atat prin prisma functiilor, cat si a pretului. Acum vreo zece luni am tinut pentru prima data in mana un Galaxy S8, iar de-atunci si pana acum n-am gasit un alt smartphone care sa se simta la fel de bine. Cel mai [].

VIDEO Noul smartphone Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial pe 25 februarie la Barcelona

Primul flagship Samsung pentru 2018, Galaxy S9, va fi prezentat oficial in cadrul unui eveniment car.

Samsung anunta data de lansare pentru Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 va fi, pana la viitorul iPhone, cel mai asteptat telefon. Acum stim si cand va fi prezentat oficial. Samsung a obisnuit atat cu evenimente inaintea festivalurilor mari, cat si cu unele separate, in alte perioade. Acum se leaga, pentru lansarea Samsung Galaxy S9, de MWC 2018. in timp ce Samsung Galaxy Note [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )