Libnet.ro
UNICEF

01:05

2Checkout angajeaza peste 50 de specialisti in 2019, la Bucuresti si la nivel global

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2Checkout angajeaza peste 50 de specialisti in 2019, la Bucuresti si la nivel global

2Checkout, platforma de monetizare pentru companii globale de software si servicii, intentioneaza sa angajeze masiv in acest an si sa isi mareasca echipa cu aproximativ 25%. Peste 50 de noi specialisti vor fi recrutati pentru echipa 2Checkout de la. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 50 de artisti cer ca Eurovision 2019, programat n Israel, sa aiba loc n alta tara / Personalitatile ndeamna BBC sa boicoteze festivalul

Creatoarea de moda Vivienne Westwood, muzicianul Peter Gabriel si regizorul Mike Leigh se numara printre cele peste 50 de personalitati care au cerut ca editia de anul acesta a concursului Eurovision, care va avea loc la Tel Aviv, in Israel, sa se desfasoare in alta tara, potrivit bbc. com, scrie Mediafax. De asemenea, personalitatile au solicitat BBC sa boicoteze concursul si sa nu il transmita, astfel incat sa oblige European Broadcasting Union sa mute concursul, scrie The Guardian.

Incendiu de proportii la o scoala din Iasi. Peste 50 de pompieri au intervenit

Desfasurare impresionanta de forte pentru stingerea unui incendiu. Peste 50 de pompieri au fost trimisi sa stinga flacarile care au izbuncnit la acoperisul unei scoli din judetul Iasi. Alarma la 112 a fos.

ANUL ACESTA: China va lansa peste 50 de sonde spatiale

China va trimite in cosmos peste 50 de sonde spatiale, in decursul acestui an, pentru care vor fi realizate aproximativ 30 de lansari, a informat, astazi, agentia Xinhua.

Raport: Politicile statului au afectat dezvoltarea a peste 50% din afacerile din Romania

Incertitudinile fiscale si legislative din ultimul an au afectat planurile de investitii pentru 57% dintre companiile din Romania, relateaza News. ro, care citeaza un raport al EY Romania, publicat joi.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )