Libnet.ro
UNICEF

11:15

30 de romani infectati cu coronavirus au murit

România Liberă România Liberă,
30 de romani infectati cu coronavirus au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta ca, pana in prezent, 30 de cetateni romani din strainat. continuă pe România Liberă

260 de romani infectati cu coronavirus. Noi cazuri in Bucuresti, Brasov, Constanta, Maramures si Dolj

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat ca bilantul romani infectati cu coronavirus a crescut, in ultimele ore, la 260. Astfel, de la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi.

Patru romani infectati cu coronavirus, internati la Terapie Intensiva

Patru romani infectati cu coronavirus au fost internati pe sectii de Terapie Intensiva, insa au o stare generala stabila, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

29 de noi cazuri de coronavirus in Romania. Varsta celor infectati variaza intre 1 si 72 ani. Bilant total - 246 de imbolnaviri (FOTO)

Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca au fost inregistrate alte 29 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Sunt, in total, 246 depersoane confirmate pozitiv. DIntre acestea, 19 au fost.

11 romani cu coronavirus sunt internati pe sectii de Terapie Intensiva, 2 dintre ei in stare grava

Romania are, in prezent, 11 pacienti internati pe sectiile de Terapie Intensiva, dintre care doi sunt in stare grava, se arata in informarea emisa de Grupul de comunicare strategica.

inca 10 clujeni au fost infectati cu coronavirus. Numarul total al pacientilor confirmati pozitiv care sunt internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca 10 dintre cele 31 de noi cazuri de imbolnavire inregistrate la nivel national provin din judetul Cluj.

CORONAVIRUS |De ce aproape s-a dublat intr-o zi numarul de teste raportate in Romania. Explicatiile autoritatilor

Cresterea numarului de teste pentru coronavirus de la 4. 973, comunicate joi, la 8. 284, comunicate vineri, se datoreaza mai multor factori, transmite Grupul de Comunicare Strategica. Unul dintre ele tine de schimb.

incepand de joi, autoritatile vor raporta o singura data pe zi, la ora 13.00, situatia infectarilor cu noul coronavirus in Romania. Initial, informarile se faceau chiar de mai multe ori pe zi

Grupul de Comunicare Strategica transmite ca incepand de joi, 19 martie, va anunta public situatia privind imbolnavirile de coronavirus din Romania intr-un singur buletin de presa, emis zilnic, la ora 13.

inca 59 de cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 367. Trei persoane sunt in stare grava (FOTO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat sambata ca numarul infectarilor cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 367. Pacientii nou confirmati, 59 la numar,au varstecuprinse intre un an si.

17 noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 277. La Terapie Intensiva sunt 6 pacienti, din care unul in stare grava, la Craiova (FOTO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi, la pranz, ca numarul infectarilor cu noul coornavirus a ajuns in Romania la 277. 17 noi cazuri au fost inregistrate de la ultima informare, cea de miercuri, de.

Grupul deComunicare Strategica: Barbatul care ar fi scuipat in trafic un conducator auto, prins si dus la sectie

Grupul deComunicare Strategica transmite ca barbatul care a scuipat un alt participant la trafic, vineri, a fost prins de politisti. Cetateanul va fi audiat de oamenii legii, la secti 21. in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )