Libnet.ro
UNICEF

16:30

-32 de grade Celsius la intorsura Buzaului. Cel mai geros Revelion din ultimii 50 de ani

Adevărul Adevărul,
-32 de grade Celsius la intorsura Buzaului. Cel mai geros Revelion din ultimii 50 de ani

Minima nationala a acestei ierni, de minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in noaptea de Anul Nou la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc si la Brasov au fost minus 29 de grade Celsius. Acesta a fost cel mai geros Revelion din 1961 incoace. continuă pe Adevărul

Minus 31 de grade Celsius la intorsura Buzaului, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au.

Revelionul 2015, cel mai geros din ultimii 50 de ani

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani, anunta B1. ro. Romanii din Intorsura Buzaului au petrecut la temperaturi de -31,4 grade Celsius, iar in Capitala termometrele au aratat si -20. Gerul se mai mentine o zi pana cand expira informarea de vreme rea.

VIDEO Revelionul 2015, cel mai geros din ultimii 50 de ani

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani, anunta B1. ro. Romanii din Intorsura Buzaului au petrecut la temperaturi de -31,4 grade Celsius, iar in Capitala termometrele au aratat si -20. Gerul se mai mentine o zi pana cand expira informarea de vreme rea.

Revelionul 2015, cel mai geros din 1961 si pana in prezent

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani. Romanii din intorsura Buzaului au petrecut la temperaturi de -31,4 grade Celsius, iar in Capitala termometrele au aratat si -20. Gerul se mai mentine o.

Revelionul de anul acesta va fi cel mai geros din ultimii 50 de ani (VIDEO)

Ger de crapa pietrele in ultima zi din 2014! La intorsura Buzaului au fost -31 de grade Celsius. Este cea mai rece zi din aceasta iarna, iar Revelionul de anul acesta va fi cel mai geros din ultimii 50 de ani.

Minima de temperatura a iernii: -32 grade Celsius

Minima la nivel national din aceasta iarna, de minus 32 de grade Celsius, s-a inregistrat in noaptea de Anul Nou la intorsura Buzaului, judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc si la Brasov au fost minus 29 de grade Celsius.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cel mai friguros oras din lume! Cum traiesc oamenii la aproape -68 de grade!

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai friguros loc de pe Pamant? Ei bine, iata care este oraselul in care temperaturile scad pana la aproape -68 de grade Celsius! .

Cea mai scazuta temperatura din tara: minus 31 de grade la intorsura Buzaului. Cum va fi vremea de Revelion

Cea mai scazuta temperatura din tara, din noaptea de marti spre miercuri, a fost inregistrata la intorsura Buzaului, unde statia meteo a indicat minus 31 de grade Celsius. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a precizat ca minimele vor ajunge si pana la minus 25 de grade in aproape toata tara, potrivit informarii de ger emise marti, valabila pana vineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )