Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

B1 B1,
Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig. continuă pe B1

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Ger aprig in centrul sudul si estul tarii. Minus 29,8 de grade la Intorsura Buzaului. Noaptea de Revelion, cea mai rece din ultimii 50 de ani. De vineri vremea se incalzeste

Vremea este deosebit de rece, miercuri dimineata, local geroasa in centrul, sudul si estul tarii. Marti noaptea au fost -29,8 la Intorsura Buzaului in Covasna. La ora 6. 30 erau -25 de grade la Miercurea Ciuc, -23 de grade la Brasov, -21 la Sibiu, -19 la Targoviste si Semenic, -18 grade la Bucuresti Baneasa, -17 la Ploiesti si Cluj-Napoca, - 16 la Timisoara si Resita, -15 la Alexandria si Deva. In noaptea de Revelion vor fi temperaturi de -25 de grade, iar in Bucuresti sunt prognozate -17 grade.

Ger aprig in centrul sudul si estul tarii. Minus 31 de grade la Intorsura Buzaului. Noaptea de Revelion, cea mai rece din ultimii 50 de ani. De vineri vremea se incalzeste

Vremea este deosebit de rece, miercuri dimineata, local geroasa in centrul, sudul si estul tarii. Marti noaptea au fost -29,8 la Intorsura Buzaului in Covasna, iar la ora 9. 00 erau -31 de grade. La ora 6. 30 erau -25 de grade la Miercurea Ciuc, -23 de grade la Brasov, -21 la Sibiu, -19 la Targoviste si Semenic, -18 grade la Bucuresti Baneasa, -17 la Ploiesti si Cluj-Napoca, - 16 la Timisoara si Resita, -15 la Alexandria si Deva. In noaptea de Revelion vor fi temperaturi de -25 de grade, iar in Bucuresti sunt prognozate -17 grade.

Noaptea dintre ani, cea mai rece din 2014!

Ne vor ingheta mainile pe cupele de sampanie, daca alegem sa asteptam miezul noptii in aer liber. Meteorologii anunta temperaturi sub - 20 de grade in judetul Mures.

Anuntul facut de meteorologi aseara: Temperaturile vor SCADEA DRAMATIC. Va fi cea mai RECE noapte din an

Ninsorile fac victime in toata Europa! O persoana a decedat in urma unei avalanse in sudul Alpilor Francezi, iar in Marea Britanie, peste o suta de mii de locuinte au ramas fara curent electric din cauza.

Al doilea accident intr-o luna la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Unul dintre cele sase reactoare nucleare de la centrala Zaporojie din Ucraina, cea mai mare din Europa, a fost inchis duminica, a doua oara in mai putin de o luna, din cauza unei erori la sistemul electric. Nivelul radiatiilor ramane in parametri normali, iar centrala functioneaza la 40% din capacitate, insista autoritatile ucrainene.

VIDEO Romanii ar putea avea parte de cel mai rece Revelion din ultimii 50 de ani. Cum a accentuat racirea Efectul Albedo

Am scapat de viscol, insa iarna continua sa-si arate cea mai urata fata a ei. Ninsoarea a fost inlocuita de un ger naprasnic venit de la Polul Nord, care va continua sa inghete tot ce intalneste in cale in urmatoarele 3 zile.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in Transilvania, inregistrata marti dimineata la Toplita

Marti dimineata a fost inregistrata la Toplita, in judetul Harghita, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in Transilvania, minus 20 de grade Celsius, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

Cea mai scazuta temperatura din tara inainte de Revelion: minus 31 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au fost minus 26 de grade Celsius, iar la Brasov minus.

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj: -25 de grade. La intorsura Buzaului s-au inregistrat -31 de grade

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj s-a inregistrat, miercuri dimineata, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades: minus 25 de grade Celius. La nivel national, cea mai scazuta temperatura a fost indicata de statia meteo de la intorsura Buzaului unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 31 de grade Celsius.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )