Libnet.ro
UNICEF

17:30

35 de persoane care se aflau intr-o tabara din Busteni, intre care si 10 copii, acuza stari de rau. Directia Sanitar-Veterinara a deschis o ancheta

România Liberă România Liberă,
35 de persoane care se aflau intr-o tabara din Busteni, intre care si 10 copii, acuza stari de rau. Directia Sanitar-Veterinara a deschis o ancheta

35 de persoane, intre care 10 copii, care se aflau intr-o tabara, in zona Manastirii Sfanta Treime din Busteni, acuza stari de rau, astfel ca a fost solicitata interventia ambulantelor. continuă pe România Liberă

35 de persoane s-au simtit rau dupa ce au mancat la o manastire din Busteni

35 de persoane de la Manastirea Sfanta Treime din Busteni au acuzat, in aceasta dupa-amiaza, stari de voma si diaree. Printre cele 35 de persoane se numara si 10 copii.

Alerta la o manastire din Busteni! Zeci de persoane au nevoie de ingrijiri medicale

Un grup de 35 de persoane, printre care si 10 copii, acuza stari de voma la Manastirea Sfanta Treime din Busteni, potrivit observatorulph. ro. Este vorba despre o urgenta medicala in.

ALERTA la o manastire din Busteni! ZECI DE PERSOANE au nevoie de ingrijiri medicale

Alerta la 112, joi dupa-amiaza, dupa ce un grup de persoane cazate la Manastirea Sfanta Treime din Busteni au acuzat stari de rau. Potrivit ISU Prahova, 35 de persoane, dintre care 10 copii, acuza.

Coreea de Nord lanseaza un site prin care promoveaza activitatile turistice din tara

Regimul nord-coreean a lansat un site in care promoveaza activitatile turistice din tara, precum surful, plimbatul cu bicicleta sau culesul orezului, in timp ce Washingtonul le-a atras atentia americanilor ca turistii straini isi sfarsesc uneori vacanta in inchisoare, relateaza AFP.

Oil Terminal a fost data in judecata de actionarul de 94 de ani care detine circa 13% din companie

Societatea OIL TERMINAL informeaza actionarii cu privire la faptul ca in data de 19 iulie 2017 s-a primit la sediul societatii o cerere de chemare in judecata formulata de catre Dumitrescu Sebastian Valentin, actionar al societatii. Reamintim ca Sebastian Valentin Dumitrescu este o persoana de 94 de ani, care a ajuns dupa multe tranzactii pe bursa sa detina circa 13% din Oil Terminal, companie cu capital majoritar de stat, care opereaza cel mai mare terminal petrolier din tara.

NukeBot e noul virus care-ti fura banii din cont, daca nu esti atent

Din ce in ce mai multe pericole de tip malware ne pun in pericol siguranta online, iar NukeBot este cel mai nou dintre acestea. Odata cu dezvoltarea internetului au aparut si tot mai multe metode prin care datele tale personale pot fi puse in pericol, iar in ultima vreme, virusii de tip malware si ransomware [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )