Libnet.ro
UNICEF

07:30

in 40 de ani, nimeni nu va mai conduce masini: Inteligenta artificiala, dezbatuta de cele mai luminate minti

Playtech Playtech,
in 40 de ani, nimeni nu va mai conduce masini: Inteligenta artificiala, dezbatuta de cele mai luminate minti

In cadrul Intel International Science and Engineering Fair 2016 ISEF 2016), competitie desfasurata in Phoenix, Arizona, participantii au avut ocazia sa adreseze unor personalitati din lumea stiintei. Una dintre cele mai interesante intrebari a facut referire laviitorul omenirii in contextul dezvoltarii accelerate a inteligentelor artificiale. Intel ISEF aduna, in fiecare an, peste 1750 de elevi []. continuă pe Playtech

Lectie de onoare oferita de un veteran brailean de 95 de ani: Cand mai imbrac haina militara, trebuie sa ma port impecabil!

Colonel in retragere, ajuns la venerabila varsta de 95 de ani, braileanul Ioan Romaniuc, i-a impresionat profund pe ofiterii Comandamentului Flotilei Fluviale, care i-au facut o vizita la domiciliu, in cadrul activitatilor dedicate zilei de 9 Mai, cu cele trei semnificatii ale sale - Ziua Victoriei asupra Fascismului, Ziua Proclamarii Independentei de Stat a Romaniei si Ziua Europei.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )