Libnet.ro
UNICEF

01:05

400 de jandarmi asigura ordinea publica la meciul Steaua - Aktobe, la Bucuresti. Este interzis cu bauturi alcoolice

România Liberă România Liberă,
400 de jandarmi asigura ordinea publica la meciul Steaua - Aktobe, la Bucuresti. Este interzis cu bauturi alcoolice

Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre F. STEAUA Bucuresti FK AKTOBE, din cadrul turului III preliminar al UEFA Champions League, care se va disputa miercuri, 06 august a. c. , pe stadionul Arena Nationala din capitala, incepand cu ora 20. continuă pe România Liberă

Bilete la Steaua-Aktobe si la Arena Nationala

Incepand de luni suporterii Stelei isi pot achizitiona bilete la returul cu Aktobe din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor si de la casele deschise la Arena Nationala. Meciul Steaua-Aktobe este live text pe onlinesport. ro, miercuri seara, de la ora 20:30. Prima mansa s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

CONFERINTA Costel Galca, despre meciul Steaua - FK Aktobe, ultimul inainte de playff-ul Champions League

Steaua este la 90 de minute distanta de playoff-ul Champions League. Ros-albastrii vor intalni miercuri FK Aktobe, dupa ce prima mansa s-a incheiat la egalitate 2-2). Partida retur se va disputa pe Arena Nationala, incepand cu ora 20.

AZI LIVE Conferinta de presa Steaua, inainte de meciul cu Aktobe

Astazi de la ora 11:00 are loc conferinta de presa oficiala Stelei inainte de meciul cu Aktobe, de miercuri, de la ora 20:30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3121 seconds )