Libnet.ro
UNICEF

22:45

5 clipuri care promoveaza Romania mai bine decat orice reclama

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
5 clipuri care promoveaza Romania mai bine decat orice reclama

Cateodata cea mai buna reclama este cea involuntara. Va prezentam cateva filmulete care reusesc sa gaseasca partea frumoasa a Romaniei. continuă pe Wall-Street Ro

5 clipuri care promoveaza Romania mai bine decat orice reclama

Cateodata cea mai buna reclama este cea involuntara. Va prezentam cateva filmulete care reusesc sa gaseasca partea frumoasa a Romaniei.

Judecatorii au dat motivarea in dosarul Zambaccian, dupa mai bine de 6 luni de la condamnare

Dupa mai bine de 6 luni de la pronuntarea deciziei de condamnare a lui Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare, Curtea Suprema a publicat motivarea in dosarul Zambaccian. Judecatorii spun ca fostul premier a primit.

Primul salariu minim din istoria Germaniei, mai mare decat in SUA si Marea Britanie

Introducerea primului salariu minim din istoria Germaniei, de 8,5 euro pe ora, a fost aprobata joi de Camera inferioara a Parlamentului, Bundestag. Nivelul acestui salariu este mai ridicat decat in Statele Unite si Marea Britanie, transmite BBC.

Dumitrascu: Listarea Hidroelectrica va fi mai puternica si mai spectaculoasa decat Electrica

Listarea la bursa a producatorului de energie Hidroelectrica va fi mai spectaculoasa decat listarea Electrica, a declarat Gabriel Dumitrascu, seful Directiei Generale Privatizare si Administrare a Participatiilor Statului in Energie, din cadrul Departamentul pentru Energie.

Ne pandeste un nou boom imobiliar? Piata rezidentiala se simte mai bine, dar lectia crizei nu se uita usor

Piata imobiliara a primit o gura de oxigen in conditiile ieftinirii creditelor, dar si a trendului de stabilizare a preturilor. Ultimele saptamani au adus in lumina reflectoarelor mai multe temeri ale economistilor cu privire la piata imobiliara, legate de posibilitatea unui nou boom imobiliar.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )