Libnet.ro
UNICEF

13:45

750 milioane dolari, pentru investitii private in stiinta, intr-un nou fond de investitii american

Hotnews Hotnews,
 750 milioane dolari, pentru investitii private in stiinta, intr-un nou fond de investitii american

Compania americana de investitii Andreessen Horowitz, unul dintre primii investitori in Facebook, Pinterest si Slack, a lansat miercuri un nou fond de investitii, de 750 de milioane de dolari, pentru finantarea unor firme cu activitati de cercetare in tehnologie, biotehnologie si sanatate. continuă pe Hotnews

Pierderi de 236 milioane dolari pentru cel mai mare grup bancar japonez

Rezultatul negativ este primul din ultimul deceniu, pentru banca Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. MUFG), cea mai mare banca din Japonia dupa valoarea activelor, a raportat pierderi nete pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, incheiat in decembrie 2019, rezultatul negativ fiind primul din ultimul deceniu pentru institutia de credit, conform Reu-ters.

Compania din Rusia care a dat 10,8 milioane de dolari pentru partidul lui Marine Le Pen isi vrea banii inapoi

O obscura companie ruseasca, care are ca obiect de activitate construirea de componente pentru avioane, a dat in judecata partidul condus de liderul de extrema dreapta Marine Le Pen pentru recuperarea unui imprumut de 10,8 milioane de dolari acordat in 2014 pentru finantarea campaniei electorale a partidului in Franta.

Curtea de Conturi: Primaria Sectorului 4 a cheltuit in 2018 circa 2,7 milioane lei pentru amenajarea bd. Dimitrie Cantemir desi acesta se afla in administrarea Primariei Capitalei

Primaria Sectorului 4 a cheltuit, in 2018, 2,7 milioane lei pentru amenajarea bd. Dimitrie Cantemir, unde se afla celebra piramida de borduri si zeci de jardiniere, desi bulevardul nu se afla in administrarea institutiei, ci a Primariei Capitalei, se arata in raportul Curtii de Conturi pe 2018. Primaria Sectorului 4 a platit pentru amenajarea spatiilor verzi aferente bd. Dimitrie Cantemir 3,8 milioane lei in 2018 si 2019, potrivit datelor din bugetul anului 2019.

PENTRU PRODUCTIA UNUI NOU SUV Volkswagen investeste 800 milioane dolari in Argentina

Grupul auto german Volkswagen AG VW) a anuntat ca va face investitii de aproximativ 800 de milioane de dolari in Argentina, cea mai mare parte urmand sa fie folosita pentru dezvoltarea unui nou SUV pentru piata din America Latina, transmite DPA, conform Agerpres.

Finantari de cate 5-10 milioane Euro pentru firme mici si mijlocii romanesti, de la Morphosis

Firme mici si mijlocii romanesti din anumite domenii pot obtine finantari de cate 5-10 milioane de euro, de la fondul de investitii Morphosis Capital, care cauta companii cu potential de crestere.

Finantare de 1,2 milioane Euro pentru o aplicatie romaneasca de mobil

Aplicatia romaneasca Beez, de fidelizare a consumatorilor in comert, a obtinut o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de euro de la doua fonduri de investitii din Romania pentru a-si continua dezvoltarea.

Raed Arafat, semnal de alarma: OUG-urile pentru spitalele private vor destabiliza tot sectorul public de urgenta. Nu sunt in favoarea pacientului!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), RaedArafat, atentioneaza ca noile ordonante de urgenta introduse de Guvernul Orban vor avea un impact negativ major asupra sistemului national de urgenta.

IN CRESTERE USOARA FATA DE ANUL TRECUT Nuclearelectrica estimeaza un profit net de 549,4 milioane lei, pentru 2020

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) estimeaza ca va obtine, in acest an, un profit net de 549,4 milioane de lei, in crestere cu 1% fata de rezultatul preliminat aferent anului trecut, de 542,6 milioane de lei, potrivit proiectului de buget privind veniturile si cheltuielile companiei, preluat de Agerpres.

DOCUMENT Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 70 milioane lei pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru pentru seniori

Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 69,6 milioane lei fara TVA pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru social pentru seniori. Cerinta este ca imobilul sa fie in zona de Est a orasului, terenul sa aiba minim 4. 000 mp, iar cladirea minim 6. 500 mp. Termenul de depunere a ofertelor a fost 16 ianuarie 2020, dar pentru ca nu a fost depusa nicio oferta, licitatia a fost anulata. Compania a anuntat ca va relua procedura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )