Libnet.ro
UNICEF

06:30

9 sfaturi salvatoare pentru parintii care vor sa economiseasca bani

Antena3 Antena3,
9 sfaturi salvatoare pentru parintii care vor sa economiseasca bani

In toate familiile cu copii cheltuielile sunt destul de mari. E aproape imposibil sa economisesti bani. Cu toate acestea, exista niste trucuri care te pot ajuta sa salvezi o suma, cat de mica. Iata 9 sfaturi sal. continuă pe Antena3

Sfaturi esentiale pentru un somn de calitate

Somnul de calitate este un factor extrem de important cand este vorba despre productivitatea la locul de munca. Daca iti doresti ca rezultatele tale la birou sa fie imbunatatite, iata cateva sfaturi esentiale pentru.

Esti dependent de munca? Aceste sfaturi sunt pentru tine!

Vremurile pe care le traim sunt atat de agitate incat cu greu mai gasim cateva minute pentru relaxare. Ne-am obisnuit sa muncim cat de mult se poate, intr-un ritm alert care, din pacate, este extrem de toxic pentru.

Scad tariferele in roaming: Care vor fi costurile apelurilor din 30 aprilie

Scad tarifele aplicabile in roaming. ANCOM anunta ca romanii care au ales planurile tarifare de baza pentru serviciile de roaming Eurotarifele) vor comunica de la 30 aprilie in Tarile UE la.

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru ucrainenii care efectueaza calatorii in UE mai scurte de 90 de zile

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru cetatenii Ucrainei care efectueaza calatorii mai scurte de 90 de zile. Astazi, respectam angajamentul nostru de a propune calatorii fara vize.

Initiativa legislativa aprobata tacit de Senat: 3 ani de inchisoare pentru cei care adus ofensa insemnelor nationale (VIDEO)

Extremistii s-ar putea gandi in curand de 2 ori inainte de a ponegri insemnele nationale. Proiectul care prevede inchisoare de pana la 3 ani pentru ofensa adusa.

IGSU: Pentru cei care nu au respectat legea antifumat au fost emise 795 de amenzi, in cuantum de 186.900 de lei

La doar o luna de la aplicarea legii antifumat, politia locala, pompierii, politia locala si fortele Ministerului de Interne au aplicat 795 de amenzi si 1. 043 de avertismente pentru incalcarea prevederilor acesteia, informeaza, luni , Inspectoratul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )