Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ford Focus este cea mai vanduta masina din lume

Auto Ro Auto Ro,
Ford Focus este cea mai vanduta masina din lume

Ford Focus este cea mai vanduta masina la nivel mondial in primele sapte lui ale anului curent. Constructorul american a reusit sa livreze in aceasta perioada peste 500. 000 de exemplare, cu o medie lunara de 74. 688 de unitati. continuă pe Auto Ro

Ponta: România este ţara cea mai afectată de secetă dintre ţările europene

Premierul Victor Ponta a declarat azi că, potrivit prognozelor europene, România este ţara cea mai afectată de secetă dintre ţările europene şi a solicitat ca Ministerul Agriculturii să înceapă procedurile de sprijinire a fermierilor, conform Antena3. ro.

ANM: Fenomentul de seceta afecteaza cea mai mare parte a regiunilor agricole. Ploi slabe cantitativ prognozate in intervalul 4-10 septembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a facut publica o informare privind intensitatea fenomenului de seceta in Romania in 2012 precizand ca nivelul umiditatii din sol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in cea mai mare parte a regiunilor agricole si ca seceta se va mentine in perioada imediat urmatoare in conditiile in care in intervalul 4-10 septembrie sunt prognozate ploi slabe cantitativ.

Ford va lansa noul Focus electric anul viitor

Noul Ford Focus va fi disponibil si pe pietele europene incepand cu anul 2013. Versiunea cu zero emisii este pusa in miscare de un motor electric de 125 Cai Putere si un cuplu maxim de 245 Nm. Autonomia garantata este de 160 kilometri.

VIDEO Coloana sonora romaneasca pentru cea mai spectaculoasa intrecere drag-race din lume

Jurnalistii de la publicatia auto Motor Trend au realizat o intrecere spectaculoasa tip drag intre ceea ce ei numesc cele mai bune masini pentru condus lansate in 2012, iar clipul a strans peste cinci milioane de afisari intr-o saptamana. Dupa publicarea clipului original, Motor Trend a venit si cu e versiune mai putin editata a intrecerii, fara muzica peste sunetul motoarelor, dar care la sfarsit are ca fundal sonor o melodie romaneasca.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )