Libnet.ro
UNICEF

21:30

Aberatiile zilei. Doina Pana sustine ca romanii pleaca in strainatate din cauza stirilor negative date la TV. Exemplu de stire pozitiva, conform ministrului: Cresterile de taxe (VIDEO)

B1 B1,
Aberatiile zilei. Doina Pana sustine ca romanii pleaca in strainatate din cauza stirilor negative date la TV. Exemplu de stire pozitiva, conform ministrului: Cresterile de taxe (VIDEO)

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, vrea ca televiziunile sa dea mai multe stiri pozitive si sustine ca tinerii au ajuns sa plece din Romania din cauza stirilor negative date la. continuă pe B1

Good news, varianta .ro la fake news. Cum ar arata stirile zilei, daca s-ar aplica sugestia ministrului PSD Doina Pana

Doina Pana, ministrul Apelor si Padurilor, vrea ca in presa sa apara mai multe stiri pozitive, iar pentru asta e gata sa propuna trusturilor de presa anumite facilitati, cum ar fi deduceri de TVA. Adevarul a venit cu mai multe exemple referitoare la modul cum ar arata o stire in varianta reprezentantei PSD.

Doina Pana (PSD) vrea mai multe stiri pozitive la tv si propune la schimb facilitati fiscale pentru mass-media: Trebuie sa ne ingrijoreze gradul de violenta la care s-a ajuns in tara asta, de ura, de dezbinare

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, vrea ca televiziunile sa difuzeze mai multe stiri pozitive. Doina Pana considera ca noi avem tineri foarte buni, dar trebuie sa ne ingrijreze gradul de violenta la care s-a ajuns in tara asta, de ura, de dezbinare, si astea sunt toate efectele unor propagari doar a stirilor negative in Romania. Doina Pana propune chiar unele facilitati pentru mass-media, in schimbul difuzarii de stiri pozitive: Putem veni cu o deducere de TVA, cu o impunere clara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )