Libnet.ro
UNICEF

18:45

E abia inceputul dezvaluirilor privind arhiva SIPA. Tudorel Toader: Sunt 2 rapoarte care vor fi desecretizate si publicate (VIDEO)

B1 B1,
E abia inceputul dezvaluirilor privind arhiva SIPA. Tudorel Toader: Sunt 2 rapoarte care vor fi desecretizate si publicate (VIDEO)

Ministerul Justitiei a publicat joi o lista cu persoanele care au avut acces la arhiva SIPA si datele vizitelor pe care le-au efectuat. Tudorel Toader a anuntat insa ca acesta este abia inceputul. continuă pe B1

Procurorul-sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, despre dosarul privind arhiva SIPA: N-as putea sa spun daca a avut cineva acces ilegal la SIPA nici daca as avea informatia

Procurorul-sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, miercuri, despre dosarul privind arhiva SIPA, ca acesta e in stadiu incipient, nu au fost ridicate documente, precizand ca nu poate spune daca a avut cineva acces ilegal la arhiva nici daca ar avea informatia.

Monica Macovei cere din nou declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA

Monica Macovei a cerut din nou, joi, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei.

FOTO. EVZ a publicat un raport secret, care contine mai multe nereguli privind arhiva SIPA: Multe acte ar fi fost fost copiate la xerox, informatii confidentiale ar fi ajuns la Monica Macovei, iar alte documente ar fi disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva.

Centrul de Resurse Juridice, catre procurorul-general, Augustin Lazar: Nu credeti ca e timpul sa deschideti un dosar penal privind arhiva SIPA?

Centrul de Resurse Juridice i-a adresat mai multe intrebari procurorului-general al Romaniei, Augustin Lazar, referitoare la arhiva SIPA, potrivit Mediafax.

Seful Parchetului Anti-Mafie: Dosarul privind arhiva SIPA e in stadiu incipient; deocamdata nu s-a ridicat niciun document

Procurorul General al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Daniel Horodniceanu, a declarat miercuri, la Senat, ca dosarul referitor la arhiva SIPA este in stadiu incipient si ca urmeaza ca procurorul de caz sa faca planul de ancheta, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei: E pacat sa distrugem arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca este pacat sa se distruga arhiva SIPA, pentru ca aceasta face parte din istorie, fie ea mai placuta sau mai putin placuta.

Scandalul SIPA atinge un nou nivel. Tudorel Toader: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva, eventual si numarul vizitelor efectuate

Scandalul privind arhiva SIPA capata noi proportii! Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat luni dimineata ca va incepe sa publice numele celor care au vizitat documentele din arhiva.

Tudorel Toader a publicat lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. Mai exista un raport, secret de stat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar putea publica joi lista cu persoanele care au vizitat arhiva SIPA, dupa cum a anuntat, la inceputul saptamanii, la Iasi. Tudorel Toader anunta luni, la.

Tudorel Toader a publicat lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. Ce nume grele sunt pe lista

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar putea publica joi lista cu persoanele care au vizitat arhiva SIPA, dupa cum a anuntat, la inceputul saptamanii, la Iasi. Tudorel Toader anunta luni, la.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va publica astazi lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA

Lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA ar urma sa fie publicata astazi, dupa cum anunta ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spunea ca prin acest demers publicul va afla daca unii au intrat singuri, altii in echipa. El preciza ca vor fi facute publice atat numele celor care au intrat in arhiva SIPA, cat si orele de intrare si de iesire si numarul de vizite.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )