Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un accelerator de afaceri din Cluj lanseaza un program european pentru startup-urile de date

Hotnews Hotnews,
 Un accelerator de afaceri din Cluj lanseaza un program european pentru startup-urile de date

Acceleratorul de afaceri Spherik, din Cluj, lanseaza un program de accelerare european alaturi de parteneri din Germania, Portugalia, Olanda, Spania, Marea Britanie, Danemarca si Franta, dedicat startup-urilor active in piata de date. 150 de firme europene vor invata sa-si creasca afacerea in programul ce se deruleaza pe o perioada de trei ani. continuă pe Hotnews

Cand a ajuns dimineata intr-o parcare din Cluj, a vazut ca unul din cauciucuri era spart. in scurt timp, avea sa constate ca au fost si alti ghinionisti. Toti s-au uitat pe camerele de supravegehere si au inteles cruntul adevar. Nu poate fi real (VIDEO)

Un barbat din Cluj a avut parte de o surpriza neplacuta cand a ajuns in parcare. Unul din cauciucurile masinii era spart. in scurt timp, avea sa constate ca nu fusese singurul ghinionist al noptii.

Bataie intre soferi intr-o benzinarie din Cluj - VIDEO

Au fost lupte ca-n ringul de box, intr-o spalatorie din Cluj-Napoca. Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede cum soferul unui autoturism a incercat sa intre in spalatoria auto inaintea unui.

Bataie intr-o benzinarie din Cluj. Toata scena a fost filmata - VIDEO

Au fost lupte ca-n ring intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Doi soferi s-au luat la bataie dupa ce unul dintre ei, aflat la volanul unui BMW, nu a vrut sa stea la coada si a incercat sa se bage in.

Acord european pentru Nord Stream 2. Care este compromisul

Statele membre UE au cazut de acord asupra unui compromis cu Parlamentul European si Comisia Europeana pentru reglementarea gazoductului Nord Stream 2, construit in prezent intre Rusia si Germania, au declarat.

VIDEO Kovesi are sprijinul celui mai mare grup din Parlamentului European, pentru functia de procuror al UE: Gndindu-ne la capacitatea ei tehnica, o sustinem

Cel mai mare grup politic din Parlamentul European, cel al Partidului Popular European, o sustine clar pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, vicepresedintele acestui grup, Esteban Gonzalez Pons, raspunzand unei intrebari din partea HotNews. ro.

CIAMBA, DESPRE BREXIT: Mediul afacerilor din Romania sa se pregateasca pentru deznodamant

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a lansat, ieri, un apel catre mediul de afaceri din tara noastra de a se pregati pentru orice posibil deznodamant.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )