Libnet.ro
UNICEF

11:45

Accident pe Autostrada Soarelui: Un copil de doi ani a murit

Antena3 Antena3,
Accident pe Autostrada Soarelui: Un copil de doi ani a murit

Un copil de doi ani si jumatate a murit, iar parintii acestuia au fost raniti grav, luni seara, intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui, dupa ce masina in care se aflau a intrat in balustrada mediana. continuă pe Antena3

Autoturism intrat in coliziune cu balustrada mediana a Autrostrazii Soarelui: Un copil de doi ani a murit

Accident nefericit pe Autostrada Soarelui: Un copil de doi ani si jumatate, iar parintii sai se afla in stare grava dupa ce masina in care se aflau a intrat in balustrada mediana a drumului, in urma.

BLOCAJ pe AUTOSTRADA SOARELUI. Coloana de peste sapte kilometri din cauza unui accident.

UPDATE Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp pe Autostrada Soarelui. Un copil se afla printre raniti. Potrivit Centrului Infotrafic, circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrzii A2 Bucuresti Constanta se desfasoara usor ingreunat la kilometrul 105 in apropierea localitatii Drajna). Un autoturism a iesit in decor, iar ambulantele sosite la fata locului ocupa o banda de circulatie. Se estimeaza ca in scurt timp traficul in zona va reveni la .

Masina in flacari pe Autostrada Soarelui.

O masina a luat foc in mers, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui. Din fericire, cei trei ocupanti ai autovehicolului au reusit sa se salveze la timp. Martorii povestesc ca focul a izbucnit din senin. Din fericire, oamenii au reusit sa iasa din masina si sa se salveze la timp. Pret de o jumatate de ora, circulatia a fost blocata pe sensul de mers spre mare, iar coada de masini s-a intins pe un kilometru. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili de la ce anume a .

Un taxi a ars in intregime pe Autostrada Soarelui: Pasagerii au scapat nevatamati

Panica pe Autostrada Soarelui. Soferul unei masini, dar si alti doi pasageri care erau impreuna cu el, au ramas pietoni dupa ce autovehiculul in care se aflau a luat foc. Din fericire, cei trei nu au patit.

Autostrada Soarelui din nou aglomerata. Mii soferi se intoc acasa de la mare

Oficialii din cadrul Centrului Infotrafic al Politiei Romane informau faptul ca traficul pe Autostrada Soarelui, in directia de mers Constanta-Bucuresti, este aglomerat.

Situatia drumurilor spre Capitala: trafic deviat de pe DN1, liber pe Autostrada Soarelui

Traficul pe DN1, pe directia dinspre Brasov spre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti. Politistii au recurs la aceasta masura din cauza numarului foarte mare de masini care vin spre Capitala. Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada Soarelui nu sunt probleme.

UPDATE Situatia drumurilor spre Capitala: traficul a fost reluat pe DN1, pe Autostrada Soarelui se circula bine

Traficul pe DN1, pe directia dinspre Brasov spre Valea Prahovei, a fost reluat, asta dupa ce initial fusese deviat din cauza numarului foarte mare de masini care se indreptau spre Capitala. Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada Soarelui nu sunt probleme.

Un taxi a fost mistuit de flacari pe Autostrada Soarelui. Cei trei pasageri ai masinii au supravietuit

O masina a luat foc in mers sambata dimineata pe Autostrada Soarelui. Cei trei pasageri ai masinii au reusit sa se salveze la timp, insa traficul a pe drumul de mers spre Constanta a fost blocat mai bine de un sfert de ora.

Medicul gasit vinovat pentru moartea lui Michael Jackson, eliberat din inchisoare cu doi ani mai devreme

Medicul Conrad Murray, cel care a fost gasit vinovat de moartea lui Michael Jackson, va fi eliberat din inchisoare cu doi ani mai devreme. Murray va parasi arestul pe 28 octombrie 2013 pentru buna purtare. Decizia a.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui

Circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrazii A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara usor ingreunat la kilometrul 105, in apropierea localitatii Drajna, din cauza unui accident, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )