Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cu cinci masini in Mures!Sase persoane, printre care o femeie gravida, au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident cu cinci masini in Mures!Sase persoane, printre care o femeie gravida, au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui accident rutier intre cinci autoturisme, la iesire din Reghin spre Gurghiu, traficul fiind blocat. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Opt persoane, printre care si un copil, blocate in patru telegondole in Piatra Neamt

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in telegondole din municipiul Piatra Neamt, pompierii si salvamontistii intervenind pentru salvarea acestora. Conform primelor informatii, este vorba de opt persoane, printre care si un copil, blocate in patru telegondole.

15 persoane, printre care si un copil, blocate in patru telegondole in Piatra Neamt

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in telegondole din municipiul Piatra Neamt, pompierii si salvamontistii intervenind pentru salvarea acestora. Conform primelor informatii, este vorba de 15 persoane, printre care si un copil, blocate in patru telegondole.

GROAZNIC ACCIDENT! Patru masini, SPULBERATE de un camion. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Trei persoane, printre care un copil de doi ani, au fost ranite intr-un carambol ce a avut loc la intrare in Suceava, informeaza obiectivdesuceava. ro. Din primele informatii, starea lor de sanatate este una.

TRAGEDIE in Dambovita: 5 victime, printre care si doi COPII, dupa ce un sofer a ADORMIT la volan (FOTO)

Grav accident rutier in judetul Dambovita. Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost ranite duminica, pe DN 71, in zona localitatii Baldana, dupa ce un sofer a adormit la volan si a intrat pe.

Incendiu devastator in Chicago: Opt persoane, dintre care sase copii, au murit. Altii sunt in stare grava (VIDEO)

Un incendiu devastator la un bloc de locuinte a ucis cel putin 8 persoane, dintre care sase sunt copii, in orasul american Chicago. Alte doua persoane sunt in stare grava, conform bilantului pompierilor,.

Hunedoara: 13 turisti, printre care doi copii, blocati n telecabina de la Dealul Cetatii; pompierii intervin pentru aducerea acestora la sol

Pompierii din Deva intervin duminica pentru salvarea a 13 persoane blocate in telecabina de la Dealul Cetatii, informeaza ISU Hunedoara, potrivit Agerpres. Telecabina este blocata pe sina, la mijlocul traseului, la aproximativ 5 metri de la sol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )