Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accident de elicopter in Franta: Bilantul victimelor

B1 B1,
Accident de elicopter in Franta: Bilantul victimelor

Doua persoane au murit vineri dimineata dupa ce un elicopter s-a prabusit in cantonul Saint-Raphael, din departamentul francez Var, informeaza laprovence. com. Accidentul s-a produs in jurul orei locale. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau, cinci persoane fiind ranite. O soferita, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga pentru.

CARAMBOL la Predeal: Circulatia pe DN 1 OPRITA pe ambele sensuri. BILANTUL VICTIMELOR!

Sapte persoane au fost ranite dupa ce trei masini au fost implicate intr-un accident rutier pe DN 1, la iesirea din Predeal. Potrivit autoritatilor accidentul s-a produs din cauza unei depasiri.

GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe D. 242, pe raza comunei Mastacani, un autoturism fiind lovit in spate de un altul care se angajase in depasirea sa. Astfel, politistii Compartimentului Rutier din.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat! O caruta a fost spulberata de doua autoturisme. Bilantul VICTIMELOR

Un accident de circulatie s-a produs, miercuri, la iesire din Ramnicu Sarat catre Focsani, pe DN 2 E 85, doua masini lovind o caruta care se angajase in traversarea drumului national. Victima este un.

Doua masini au plonjat, una dupa alta, intr-un rau din judetul Mures: Bilantul victimelor

Doua masini au iesit, una dupa alta, de pe un drum din localitatea Isla, din judetul Mures, si s-au oprit in paraul Hodosa, zece persoane fiind ranite in urma accidentului, informeaza.

GRAV accident rutier in Buzau! in urma impactului, un autoturism a luat foc. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe soseaua de centura a Buzaului, o masina cu GPL luand foc in urma impactului. Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini, in varsta de 20 de ani, nu a.

GRAV accident rutier in Caras Severin. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, marti, pe DN 6, la Plugova, in Caras Severin, un autoturism lovind un TIR. Camionul a virat la stanga, sa intre intr-o parcare, si a fost izbit violent de autoturism care se.

Dolj: Un sofer a intrat cu masina pe terasa unui bar. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, miercuri dupa amiaza, pe DN 56, in localitatea Braniste, judetul Dolj, un barbat care conducea un Cielo pierzand controlul volanului, lovind un Matiz parcat in fata unui bar si in.

ATENTAT in timpul unui miting electoral! Autoritatile sunt iN ALERTA! Bilantul VICTIMELOR

O bomba a explodat vineri in timpul unui miting electoral din orasul Mastung din sud-vestul Pakistanului, ce putin 20 de persoane fiind ucise, iar mai mult de 40 fiind ranite. Douazeci de persoane au fost.

China: Un combinat chimic a EXPLODAT! BILANTUL VICTIMELOR

Un numar de 19 persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite in urma unei explozii ce a avut lo la un combinat chimic din Yibin, provincia Sichuan, China. De asemenea, in urma exploziei a izbucnit un incendiu,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )