Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accident grav la Berca. O masina a luat foc, iar doi pasageri sunt carbonizati

Adevărul Adevărul,
Accident grav la Berca. O masina a luat foc, iar doi pasageri sunt carbonizati

Un grav accident rutier s-a produs, luni dupa-amiaza, pe DN 10, la iesirea din localitatea Satuc spre Buzau, in care au fost implicate doua autovehicule. Una dintre masini, cu doua persoane la bord, a luat foc. Traficul este blocat. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident grav la Berca. O masina a luat foc, iar doi pasageri sunt carbonizati

Un grav accident rutier s-a produs, luni dupa-amiaza, pe DN 10, la iesirea din localitatea Satuc spre Buzau, in care au fost implicate doua autovehicule. Una dintre masini, cu doua persoane la bord, a luat foc. Traficul este blocat.

VIDEO Sotii Ilie, indragiti invatatori din Braesti, au murit arsi de vii dupa ce masina lor a fost lovita de un autoturism si a luat foc

Sfarsit cumplit pentru doi soti dintr-o localitate buzoiana. Oamenii au murit arsi de vii dupa ce masina lor a fost lovita de o limuzina intrata pe contrasens si a luat foc. Martorii nu au reusit sa-i salveze, iar pompierii i-au gasit carbonizati intre fiare dupa ce au stins flacarile. Soferul vinovat, un tanar de 26 de ani, conducea o masina cu volanul pe dreapta si a vrut sa depaseasca o coloana, dar nu s-a asigurat.

ACCIDENT GRAV soldat cu VICTIME, comis de un politician PSD! INFORMATII DE ULTIMA ORA (FOTO)

Un politician PSD a fost implicat intr- un accident grav in urma caruia au fost inregistrate patru victim. Incidentul a avut loc la Caransebes, unde masina condusa de consilierul local PSD, Florin Bogdea a.

VIDEO Doi invatatori din Buzau au murit arsi de vii dupa ce masina lor a fost lovita de un bolid

Sfarsit cumplit pentru doi soti dintr-o localitate buzoiana. Oamenii au murit arsi de vii dupa ce masina lor a fost lovita de un bolid intrat pe contrasens si a luat foc.

VIDEO Sotii Ilie, indragiti invatatori din Braesti, au murit arsi de vii dupa ce masina lor a fost lovita de un bolid

Sfarsit cumplit pentru doi soti dintr-o localitate buzoiana. Oamenii au murit arsi de vii dupa ce masina lor a fost lovita de un bolid intrat pe contrasens si a luat foc. Martorii nu au reusit sa-i salveze, iar pompierii i-au gasit carbonizati intre fiare dupa ce au stins flacarile. Soferul vinovat, un tanar de 26 de ani, conducea o masina cu volanul pe dreapta si a vrut sa depaseasca o coloana, dar nu s-a asigurat suficient.

Buzau: Doi oameni au ars de vii intr-un ACCIDENT GRAV pe DN10

Doi oameni au ars de vii, luni dupa amiaza, in masina in care se aflau, pe DN 10, Buzau-Brasov, la iesirea din localitatea Satuc spre Buzau, dupa ce autoturismul s-a ciocnit cu un altul. Soferul unui Audi.

Accident grav pe DN2. O persoana decedata si alte doua ranite dupa impactul a trei autovehicule

O persoana a decedat, iar alte doua au fost grav ranite luni in urma unui accident rutier pe DN 2, la iesirea din Ramnicu Sarat, in care au fost implicate trei autovehicule. Trei persoane au fost.

Accident grav in Bistrita: un autobuz cu calatori s-a izbit puternic de un tir

Un tir si un autobuz au fost implicate, luni seara, intr-un accident rutier produs pe DN 17, in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situatii de U.

Accident grav in judetul Timis. 11persoane au fostranite, printre care trei minori

Un numar de 11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs sambata seara, intre localitatile Lugojel si Gavojdia, din judetul Timis, 10 dintre acestea fiind transportate la spital, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )