Libnet.ro
UNICEF

15:30

Accident GRAV pe DN2 Ramnicu Sarat-Buzau.TREI morti si un ranit. Masinile au luat foc

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV pe DN2 Ramnicu Sarat-Buzau.TREI morti si un ranit. Masinile au luat foc

Trei persoane au murit si o alta a fost grav ranita, vineri, intr-un accident grav produs vineri dupa-amaiza pe DN2E85), la iesirea din Ramnicu Sarat catre Buzau. n accident au fost implicate un autotren, o autoutilitara si un autoturism. continuă pe România Liberă

VIDEO Accident cumplit pe E 85, langa Ramnicu Sarat. Trei oameni au murit carbonizati

Accident cumplit pe drumul european E 85, in judetul Buzau. Trei persoane au murit dupa ce soferul unui TIR a pierdut controlul volanului si a lovit frontal un autoturism. in acelasi autoturism a intrat din spate o autoutilitara. in urma coliziunii toate cele trei autovehicule au luat foc iar victimele au fost carbonizate complet.

Buzau: Trei persoane au murit carbonizate in urma unui accident, pe DN2

Trei persoane au murit iar alta a fost ranita, vineri, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea buzoiana Oreavu, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene.

VIDEO Pieton aruncat 30 de metri in aer de un taximetru. Accidentul s-a produs langa Ramnicu Sarat

Nu a avut nici o sansa, dupa ce a fost izbit in plin de masina condusa de un taximetrist de 21 de ani. Un barbat de 55 de ani si-a pierdut viata, in urma unui accident produs marti seara, in localitatea buzoiana Plevna. Soferul nu consumase bauturi alcoolice, insa martorii spun ca ar fi circulat cu viteza.

VIDEO Accident grav, la Costesti, soldat cu moartea unui biciclist

Un biciclist si-a pierdut viata dupa ce a fost acrosat de o autoutilitara. Evenimentul rutier s-a produs miercuri seara, pe un drum judetean din Buzau. Politistii spun ca vinovat este biciclistul, care, aflat in stare de ebrietate, nu s-a asigurat cand a virat la stanga. Mai mult decat atat, biciclistul nu purta vesta reflectorizata si nici bicicleta nu era echipata corespunzator.

Accident grav la Valcea. Trei raniti

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN7, la kilometrul 163, la iesirea din localitatea valceana Golesti catre Pitesti, dupa ce masinile in care se aflau, o autoutilitara si un trailer, s-au ciocnit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )