Libnet.ro
UNICEF

21:31

Accident GRAV la iesirea din Bucuresti: Traficul este BLOCAT, se intervine cu elicopterul SMURD

B1 B1,
Accident GRAV la iesirea din Bucuresti: Traficul este BLOCAT, se intervine cu elicopterul SMURD

Accident extrem de grab la iesirea din Bucuresti. Traficul este blocat, iar autoritatile intervin in forta. Totul s-a intamplat pe drumul care leaga localitatea Petrechioara de Afumati. Doua ma. continuă pe B1

Accident la iesirea din Bucuresti pe DN2. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD, la fata locului

Un grav accident rutier s-a produs in comuna Afumati. Un sofer a derapat, a intrat cu autoturismul intr-un copac si s-a rasturnat. in accident au fost implicate doua autoturisme. in urma.

Accident grav in judetul Constanta. Patru persoane au fost ranite

Un grav accident a avut loc, marti, pe DN3, la iesirea din localitatea Viisoara, din judetul Constanta. Cel putin o persoana a ramasincarcerata, o alta persoana este in stare de coma si.

Aparitie inedita intr-un hypermarket din Bucuresti. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca este chiar el

Aparitie inedita intr-un hypermarket din Bucuresti. Candva un politician foarte indragit de romani, dar care a fost nevoit sa faca un pas in spate din cauza problemelor cu.

Ilfov: Accident cu trei masini in localitatea Pantelimon, o persoana este grav ranita. Traficul a fost oprit

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Ilfov, traficul rutier este blocat pe DNCB la kilometrul 22 localitatea Pantelimon), din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava. Traficul a fost reluat

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, traficul rutier in zona desfasurandu-se pe un.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava. Primele imagini

Update: Traficul a fost reluat pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, dupa ce anterior a fost restrictionata pe un fir, din cauza accidentului rutier in care a fost implicat.

Accident grav: Sase persoane ranite intr-un accident pe DN 17, in judetul Suceava

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica pe DN 17, in zona localitatii Pojorata din judetul Suceava, traficul rutier in zona desfasurandu-se pe un.

Carambol in ziua de Craciun. Accident grav pe Centura Capitalei. Primele imagini de la fata locului

O persoana a fost grav ranita in urma unui accident produs, luni,pe centura Bucuresti, intre A2 si Cernica. Trei masini au fost implicate in accident, iar la fata locului intervin cinci.

Accident grav in Mehedinti: O persoana a murit si alte opt au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs marti in judetul Mehedinti, o persoana pierzandu-si viata, iar alte opt fiind ranite, informeaza Agerpres. in accidentul care a avut loc pe DN 56A,.

Accident grav in Mehedinti. O persoana a decedat, iar alte opt sunt ranite

O persoana si-a pierdut viata marti, 26 decembrie, intr-un grav accident de circulatie in Mehedinti, in care au fost implicate trei autoturisme.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )