Libnet.ro
UNICEF

22:00

Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti, intr-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru. continuă pe Antena3

Accident grav la iesirea din tara: Cinci victime (FOTO)

Un accident grav a avut loc luni seara intre localitatile Jebel si Voiteg, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, spre Serbia, potrivit stiripesurse. O masina s-a izbit de un microbuz care.

Cinci oameni au murit arsi de vii dupa un accident rutier in judetul Suceava

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti judetul Suceava) intr-un accident rutier urmat de incendiu.

Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in se aflau a luat foc in urma unui accident.

Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflaus-a ciocnit cu un camion si a luat foc

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident.

Accident grav in judetul Constanta: Doi morti si trei raniti

Accident rutier grav s-a produs in noaptea de luni spre marti intre localitatile Medgidia si Cuza Voda. Potrivit SAJ Constanta este vorba despre un autoturism rasturnat in care se aflau cinci.

Accident grav in judetul Timis. Sunt mai multe victime

Traficul a fost restrictionat pe drumul care leaga Timisoara de Sannicolau Mare, in urma unui accident de circulatie, soldat cu patru victime. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, dupa ce un.

Circulatie blocata pe ruta Timisoara Belgrad. O masina in care se aflau cinci persoane s-a ciocnit cu un autobuz plin cu municotori

Un grav accident de circulatie a avut loc luni dupa amiaza in Timis. O masina in care se aflau cinci persoane a lovit un autobuz plin cu muncitori. Din autobuz nu a fost nimeni ranit, insa in autoturism au ramas incarcerate doua persoane.

O masina cu cinci persoane s-a rasturnat intr-o comuna din Arges

O soferita s-a rasturnat cu masina la 13 kilometri de Pitesti, in comuna argeseana Albota. Cinci persoane au fost ranite.

Cel putin cinci persoane au murit in Europa din cauza furtunii Herwart

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, din cauza furtunii Herwart, care a lovit centrul Europei si a provocat si numeroase pagube materiale, relateaza Deutsche Welle.

ACCIDENT cumplit la Suceava: 5 TINERI ARSI DE VII dupa ce un automobil s-a ciocnit cu o autoutilitara

Un accident groaznic a avut loc in aceasta dimineata, pe drumul national 17, in judetul Suceava. Cinci oameni au murit carbonizati dupa ce un autoturism s-a izbit violent de o autoutilitara, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )