Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident in lant pe autostrada A1 Timisoara Arad: Doua persoane au fost ranite

B1 B1,
Accident in lant pe autostrada A1 Timisoara Arad: Doua persoane au fost ranite

Un accident s-a produs, sambata dimineata, pe autostrada A1 Timisoara Arad, la kilometrul 511, potrivit centrului Infotrafic. Trei autoturisme au fost implicate in accident, doua persoane fiind ranite. continuă pe B1

Accident in lant pe A1 Timisoara - Arad.

Un accident s-a produs, sambata dimineata, pe autostrada A1 Timisoara - Arad, la kilometrul 511. Au fost implicate trei autoturisme, iar doua persoane au fost ranite. Pana la terminarea cerecetarilor, se va circula restrictionat, pe o banda, pe sensul de mers Arad - Timisoara. Un ant accident s-a produs, sambata dimineata, pe DN19, la intrarea in localitatea Valea lui Mihai dinspre Carei. O caruta nesemnalizata a fost lovita de un autocamion, iar o persoana a fost ranita. Autocamionul s-a .

Astaldi - MaxBoegl ramane castigatoarea licitatiei pentru autostrada Nadlac-Arad.

Astaldi - MaxBoegl ramane castigatoarea licitatiei pentru constructia tronsonului de autostrada Nadlac-Arad, lot 1, dupa ce instanta a respins plangerile depuse impotriva rezultatului procedurii de atribuire a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al casei de avocatura Bostina si Asociatii, care a reprezentat consortiul in acest proces. In acest moment nu mai exista niciun impediment legal pentru ca autoritatile sa nu poata semna contractul cu asocierea Astaldi Sp. -MaxBoegl, desemnata .

Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp, in Timis

Doua persoane au murit, joi seara, dupa ce masina in care se aflau a intrat in plin intr-un stalp de pe marginea drumului care leaga localitatile timisene Calacea si Barateaz, la locul accidentului fiind chemat si un echipaj de descarcerare, scrie Mediafax.

Timis: Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp

Un autoturism a intrat in plin intr-un stalp pe marginea drumului care leaga localitatile timisene Calacea si Barateaz, cele doua persoane care se aflau in masina decedand in urma accidentului. A fost v.

Vremea extrema face ravagii in Brazilia. Inundatiile si alunecarile de teren cauzate de ploile torentiale au provocat moartea a doua persoane

Doua persoane au murit in urma ploilor abundente care s-au abatut incepand de marti seara asupra metropolei braziliene Rio de Janeiro, care va gazdui turneul final al Cupei Mondiale la fotbal in 2014 si.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )