Libnet.ro
UNICEF

13:15

Accident mortal in Suceava: un tanar a murit dupa ce a fost prins sub masina

România Liberă România Liberă,
Accident mortal in Suceava: un tanar a murit dupa ce a fost prins sub masina

Un mort si trei raniti grav este bilantul negru al unui accident rutier produs luni noapte in judetu. continuă pe România Liberă

Suceava: Un tanar a murit si alti trei au fost grav raniti, dupa ce masina in care se aflau a ajuns intr-un sant

Un tanar de 19 ani a murit, iar alti trei au fost grav raniti, luni seara, intr-un accident produs in judetul Suceava, dupa ce autoturismul in care se aflau a ajuns intr-un sant. Tanarul care si-a pierdut viata a fost prins sub masina, iar manevrele de resuscitare facute de echipajele medicale nu au dat rezultat.

Accident mortal in Iasi. Un motociclist de 25 de ani, spulberat de o soferita neatenta. Tanarul nu a mai avut nicio sansa

Un accident grav s-a produs in cursul zilei de ieri in Iasi, acolo unde un motociclist care s-a angajat intr-o depasire, a fost lovit mortal de soferita unui autoturism. Tanarul, in varsta de 25 de ani, s-a zbptut intre viata si moarte pana la sosirea medicilor. Cum s-a petrecut nenorocirea Bogdan Ionut, un tanar motociclist, .

Accident mortal in Arges. O soferita in varsta de 19 ani a ucis doi oameni, dupa ce s-a urcat la volan fara permis. Un copil de doi ani se numara printre victime

Inconstienta fara limite in judetul Arges, acolo unde o tanara de 19 ani a provocat moartea a doi soti. Potrivit autoritatilor, vinovata conducea un autoturism fara a detine permis de conducere, avand in masina cu ea un copil in varsta de doi ani. Cum s-a produs accidentul Tragedia a avut loc in cursul zilei de .

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

Accident mortal in Olt. O masina s-a facut praf, soferul intrand pe contrasens

Un barbat de 45 ani si-a pierdut viata intr-un grav accident rutier petrecut in noaptea de 1718 august 2020, in localitatea Jitaru.

O romanca din Italia a murit dupa ce a fost muscata de un paianjen extrem de periculos

O romanca in varsta de 51 de ani, stabilita in Italia, a murit dupa ce a fost muscata de un paianjen extrem de periculos. Romanca a mers la spital abia dupa o saptamana dupa ce a fost muscata, atunci cand medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )