Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier grav in Galati. Trei persoane au murit, 11 au fost ranite. A fost declansat planul rosu de interventie

România Liberă România Liberă,
Accident rutier grav in Galati. Trei persoane au murit, 11 au fost ranite. A fost declansat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit, iar alte 11, luni, intr-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei galatene Munteni, informeaza reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a judetului Galati, locotenent colonel Eugen Chirita. continuă pe România Liberă

Accident TERIBIL in judetul Galati: Trei morti si 11 raniti, dupa ce doua autoturisme, un microbuz si un camion s-au ciocnit pe DE 581

Un grav accident rutier a avut loc, in noaptea de duminica spre luni, in judetul Galati. Trei persoane au murit si alte 11 au fost ranite, dupa ce doua autoturisme, un microbuz si un camion s-au.

Accident rutier grav in judetul Neamt: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite(FOTO)

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs vineri in judetul Neamt, potrivit stiri-neamt. ro. Accidentul, in care au fost implicate doua.

Un echipaj SMURD a fost implicat intr-un accident rutier in intersectie: doua femei au fost ranite

Un accident rutier grav s-a petrecut intr-o intersectie din zona centrala a municipiului Deva, un echipaj SMURD aflat in misiune si un autoturism s-au ciocnit, doua persoane fiind ranite.

Un echipaj SMURD a fost implicat intr-un accident rutier in intersectie: doua femei si un paramedic au fost raniti

Un accident rutier grav s-a petrecut intr-o intersectie din zona centrala a municipiului Deva, un echipaj SMURD aflat in misiune si un autoturism s-au ciocnit, doua persoane fiind ranite.

Accident rutier DEVASTATOR pe DN5 Bucuresti-Giurgiu! Patru persoane AU ARS DE VII dupa ce autoturismele in care se aflau AU LUAT FOC (FOTO,VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, in localitatea Uzunu, in urma caruia patru persoane au murit. Impactul s-a produs intr doua autoturisme si o.

Trei persoane au fost inculpate in SUA pentru frauda electorala, cu 11 zile inainte de alegeri

Trei persoane au fost inculpate ieri pentru frauda electorala in Florida si Virginia, aparent in dosare fara legatura intre ele, cu numai 11 zile inainte de alegerile prezidentiale, locale si legislative din 8 noiembrie, relateaza agentia Reuters, citata de News. ro.

Un om al strazii a injunghiat trei persoane la Sibiu

Trei persoane au fost injunghiate, duminica seara, pe strada, in municipiul Sibiu, de un om fara adapost.

Un om al strazii A iNJUNGHIAT trei persoane, pe strada, in Sibiu! Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital

Un om al strazii din judetul Valcea a injunghiat trei persoane, doua femei si un taximetrist, pe strada, in Sibiu. Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital,.

Un tanar a incercat sa-l omoare, cu un cutit, pe taximetristul care l-a dus acasa. A provocat in schimb un accident rutier

Duminica noaptea a avut loc un accident mai putin obisnuit intr-o comuna din Bistrita-Nasaud. Un taximetrist a fost la un pas sa fie injunghiat de catre cel pe care il dusese acasa. incercand sa se fereasca de cutitul pasagerului, soferul a bagat masina in care se aflau intr-un sant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )